Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hikayede alfa erkek asla ayartma olayına girmiyor. Ama adam o kadar seksi ki "selam, kahve ister misin" dese bile flörtöz görünüyorSelim karısını direkt bırakabilirdi.Gidip aradan çekildiğini söylüyorsa ve adama sunuyorsa bence gavat.
Kenan evli bir kadını ayartmaya çalışıyorsa ona ne denir bilemedim şero diyelim
Kadın da evliyken başka birine ilgi duyup kocası bunu anlayana kadar evliliğini bitirme kararı alamaması ve bu duruma devam etmesi de kaşarlık
O zaman Kenan’a söylediğim lafı geri aldım :dHikayede alfa erkek asla ayartma olayına girmiyor. Ama adam o kadar seksi ki "selam, kahve ister misin" dese bile flörtöz görünüyor![]()
Niye terk eder peki?Hah @Süreyya ben de onu diyorum.
Kadınlar duygusal diyoz ama salak da değiller. Hele makam mevki sahibi maddi olarak biyerlerde olan hiç bi kadın peşinde pervane bir adamı sırf "ya ama sevemedim" diye terk etmez.
Gündem zaten. 6 saattir bu konu forum gündemiBen de ülke gündemiyle alakali bi sey sandim
Gündem zaten. 6 saattir bu konu forum gündemi![]()
Dizi miymis?
Ben de sosyal psikolojik,cinsel sorunlara isik tutacak bir deneme sandim.
Tutabilir.Ne yani @Süreyya bir dizi de sosyal psikolojik,cinsel sorunlara ışık tutamaz mı. Esinlendim diyelim.