Zavallı Selim

🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Ben Selim’i dövmüyorum kdjd Ben Kenan’ı da dövmüyorum bu arada hdjd Bence gerçek hayatta Laleler zaten Selim gibilerle evlenir ve yaşamının, aşkın, sevmenin ve sevilmenin tadını çıkarır. Kenanlar da bir gençlik eğlencesi ve gençlik aşkı olarak mazide kalır. Ama Meriç Acemi yok mu bütün bu işin sorumlusu o

Ben hic evli,cocuklu bir kadinin, bu düzeni yikip baskasina gidip, mutlu oldugunu görmedim.
Hepsi istisnasiz pisman olmustur.
Hadi kocasi dövüyordur, ne bilim alkoliktir etcpp.. o baska.Hicbir elle tutulur neden yok iken, böyle adimlar atmak cok mantiksiz.Kadin pisman olur.
Olan coluga cocuga olacak.
Yok duyguymus suymus cartmis curtmus.Geciniz.
Evlilige adim atarken, ciftler gizli bir anlatsma imzalar, Is antlasmasi gibi bakiyorum ben.
Ne kadar birlikte calisirsan, sirket o kadar büyür.
Ben Yok Biz var.
Hem bu kadar emek veren bir erkege de bu yapilmaz ya.Ayiptir.
Iyice bir oturup, düsünmesi lazim hanimin.

Öte yandan, Selim in yerinde hanim olsaydi N'apardi?
Selim gavad mi? Güvenmek suc olmus.
Üzücü bir durum.

Hah @Süreyya ben de onu diyorum.
Kadınlar duygusal diyoz ama salak da değiller. Hele makam mevki sahibi maddi olarak biyerlerde olan hiç bi kadın peşinde pervane bir adamı sırf "ya ama sevemedim" diye terk etmez.

Selim karısını direkt bırakabilirdi.Gidip aradan çekildiğini söylüyorsa ve adama sunuyorsa bence gavat.
Kenan evli bir kadını ayartmaya çalışıyorsa ona ne denir bilemedim şero diyelim
Kadın da evliyken başka birine ilgi duyup kocası bunu anlayana kadar evliliğini bitirme kararı alamaması ve bu duruma devam etmesi de kaşarlık

• Beğen
Tepkiler: W
Selim karısını direkt bırakabilirdi.Gidip aradan çekildiğini söylüyorsa ve adama sunuyorsa bence gavat.
Kenan evli bir kadını ayartmaya çalışıyorsa ona ne denir bilemedim şero diyelim
Kadın da evliyken başka birine ilgi duyup kocası bunu anlayana kadar evliliğini bitirme kararı alamaması ve bu duruma devam etmesi de kaşarlık
Hikayede alfa erkek asla ayartma olayına girmiyor. Ama adam o kadar seksi ki "selam, kahve ister misin" dese bile flörtöz görünüyor :D

duyguların işin içinde olduğu bir olaya bu kadar rasyonel bakamazsınız. etiği herkes bilir ama ahlak topluma göre değişir. her bir karakterin kendi içerisinde çatışma yaşadığını düşünüyorum ben aksine. evet bizim kendi yaşadığımız toplumda keskin sınırlarımız ve kesinlikle bir dur noktamız var. ama bu sınırı belirleyen de toplumdur. bu sebeple oluşturulan çevrede duygular daha yoğun yaşanıyor. selim karakteri zaten öz yeterlilik problemi yaşayan bir profil çiziyor. sevmediğini bile bile bunca zaman devam eden insanla mutlu olacağına inanması başlı başına bir problemdi. selim ak pak birisi diyemem. selim'in kendi yolunu bulması meseledir.

dizi olduğunu biliyorum ama diziden bağımsız cevapladım. diziye göre cevaplayınca da sonuç "selim gavat" çıkıyor

Ne yani @Süreyya bir dizi de sosyal psikolojik,cinsel sorunlara ışık tutamaz mı. Esinlendim diyelim.
Tutabilir.
Esinlenin tabii.

Cizdiginiz ücgen iliskinin zayif halkasi kim?
Onu zayif hale getiren ne?
Bunlara isik tutuyo mu dizi?

Alfa erkek
Koca olan "ilik erkek"
Tatminsiz kadin

Bence cikarin artik agzinizdaki baklayi...

Geri