Zana (Arjin) ne kadar süre ile banlandı?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kızın inat olması daha da kötü bir duruma getirdi bence... 1 hafta banlansa geri gelcek daha kinli şekilde tekrar banlatcak kendini yazdıklarıyla :d sonsuz döngüye gircek bu sefer... kızın içi biraz soğusun açarlar banı ya .d

Mevzu bir süredir kürtlere gelmiyordu:d

images

Merhaba Hilal
Şimdi az çok bilirsin seni sever ve çoğu kişiden ayrı tutarım. Espirili birisin arkadaşlarına dostlarına sağlamsın. Şimdi Bu banın sence neresi haklı @ZaNa kürtçe konuştu diyemi yoksa Propaganda yaptı diyemi oysa ben hiç görmedim varsa elinde kanıt delil şimdi yönetimde bir çıkmazda ilk Amed diye banlandı sonra kürtçe diye sonra propaganda diye şimdi ailecek bekliyoruz sebeb sonuç olarak her konu altında kıza salça olup gruplaştığınızdan dolayımı (bunu ilk defa yazdım ) yoksa her konu içerisinde sen ve yandaşların bir olup kızın üzerine gittiğinizden dolayımı ban haklı şimdi sana soruyorum BURADA hep beraber inceleyelim @ZaNa nın bir ALLAH ın kuluna suçsuz sebebsiz herhangi hakareti veya bir lafı sözü varsa ben diyorum ki BAN haklı bakıyorum incelıyorum kız durduk yere kimseye salça olmamıs hep sen ve yandaşların kızın üzerine gitmiş . Biraz ALLAH dan korkun insan bir düşünür biz bunu yapıyoruz ama karşımızdakide insan diye az kendını sorgular bir insan kürtce konusuyor dıye yada ortama ısınmak ıstıyor dıye bu kadar ınsanların uzerıne gidilmez . Sizden baska bunu kimse yapmadı bunu ve hiçbir şekide olaya uzakdan yakından hiç müdahil olmadım. Hatta geçen Bu konu ( yönetici arkadaslar postunu simiş ) içinde kendin söyledin laf sokacam ama arada @Publisher var diye o konu içinde @ZaNa senin nickını vs yazmadı sana satasmadı ama sen kızın üzerıne gittikce gittin neymiş nıckınde ^^ bu sembol varmıs: Yapma güzel kardesım yapma ALLAH dan kork herkesın derdi kendıne yeter ınsanlar buraya kavgaya gelmıyor koskoca ınsanlarız tamam sana hakaret ederse haklısın laf carparsa haklısın ama ortada bırsey yokken kıza satasan sensın şimdıde dıyorsun ki ban yerinde madem ban yerinde sebebini öğrenınce haber ver bizde değerlendırelım .

serhat niye ugrasıyorsun kuzum..vaktine emegine yazık..
bu sitede yüzlerce kez haksız ban atıldı (bu banı haksız bulanlara söylüyorum bence cok yerinde) hic bu kadar ayaklanma olmadı. türküz diye mi? diyip yeni bir kaos mu yaratalım biz de jfşsj yapmayın arkadaslar. olay kürtce degil, kötü niyetli olması ve kuralı ihlal etmesiydi, uzaklastırıldı. evet 3 ay cok fazla ama kesin de degilmiş. yöneticiler kendi aralarında tartısıp bi düzeltme yapacaklardır mutlaka.

bir hukukcu olarak haksızlıgın her zaman karsısındayım kardesim..bu da baska bi mevzu tabii baska konuya artık hsjdşj
egenin diyarbakırı, izmirden selamlar demediğin için bir parça hayal kırıklığı yaşıyorum dünden beri, ama neyse ki boşluğu harunabi dolduruyor.dkjfg canım hukukçularım, ikinizi de çok seviyorum<34

Merhaba Hilal
Şimdi az çok bilirsin seni sever ve çoğu kişiden ayrı tutarım. Espirili birisin arkadaşlarına dostlarına sağlamsın. Şimdi Bu banın sence neresi haklı @ZaNa kürtçe konuştu diyemi yoksa Propaganda yaptı diyemi oysa ben hiç görmedim varsa elinde kanıt delil şimdi yönetimde bir çıkmazda ilk Amed diye banlandı sonra kürtçe diye sonra propaganda diye şimdi ailecek bekliyoruz sebeb sonuç olarak her konu altında kıza salça olup gruplaştığınızdan dolayımı (bunu ilk defa yazdım ) yoksa her konu içerisinde sen ve yandaşların bir olup kızın üzerine gittiğinizden dolayımı ban haklı şimdi sana soruyorum BURADA hep beraber inceleyelim @ZaNa nın bir ALLAH ın kuluna suçsuz sebebsiz herhangi hakareti veya bir lafı sözü varsa ben diyorum ki BAN haklı bakıyorum incelıyorum kız durduk yere kimseye salça olmamıs hep sen ve yandaşların kızın üzerine gitmiş . Biraz ALLAH dan korkun insan bir düşünür biz bunu yapıyoruz ama karşımızdakide insan diye az kendını sorgular bir insan kürtce konusuyor dıye yada ortama ısınmak ıstıyor dıye bu kadar ınsanların uzerıne gidilmez . Sizden baska bunu kimse yapmadı bunu ve hiçbir şekide olaya uzakdan yakından hiç müdahil olmadım. Hatta geçen Bu konu ( yönetici arkadaslar postunu simiş ) içinde kendin söyledin laf sokacam ama arada @Publisher var diye o konu içinde @ZaNa senin nickını vs yazmadı sana satasmadı ama sen kızın üzerıne gittikce gittin neymiş nıckınde ^^ bu sembol varmıs: Yapma güzel kardesım yapma ALLAH dan kork herkesın derdi kendıne yeter ınsanlar buraya kavgaya gelmıyor koskoca ınsanlarız tamam sana hakaret ederse haklısın laf carparsa haklısın ama ortada bırsey yokken kıza satasan sensın şimdıde dıyorsun ki ban yerinde madem ban yerinde sebebini öğrenınce haber ver bizde değerlendırelım .
büyücü kardeşim.... sen ne olsun istiyorsun? üstüne gittiniz, laf soktunuz, saldırdınız. e peki madem bunlar yapıldı da kardeşim neden sustun, o zaman tepki göstermedin? bir olay olsa da biz de sağa sola sallasam diye bekliyorsunuz. şimdi mi arkadaşının hakkı, hukuku geldi aklına. bırakın bu işleri ya. samimiyetsizler.

neredeyse bütün yorumları okudum. banlanan kişiyi tanımamakla birlikte banın gerekçesini doğru buluyorum. ancak, birçok dilin konuşulduğu bir ortamda daha önce böyle bir şey yaşanmadığı için banın artniyetli olduğunu düşünüyorum. üstelik ilk olması ve uyarı anlamında olması gerekirken ban süresinin kararsızlıkla karışık üç ay olması, yönetimin kendi içinde tartışmaya açık hale getirmesi de söylediğimi destekler nitelikte.
iyi günler.

Valahı bızım hatamızda o işte ^^Kımın kımınle derdı varsa onunla çözsun ^^ ama bakıyorum buradakı gruplasmalar vs ona ımkan tanımıyor nedense oysa kişinin senınle yada bı baskası ıle herhangı bı sorunu yoktu. uzerıne süreklı giden sızdınız ama nedense şimdıde haklıymıssın gıbı gelıp burada baskasının avukatlığını yapıyorsun. Ben sahsen senı alıntıladığımı sanmıyorum yada tab hatası felanmı ama oda yok.
Sizin samımıyetınız sıze kalsın ama vicdan olmadıkca ALLAH korkusu olmadıkca o samımıyetde bı yere kadar .
büyücü kardeşim.... sen ne olsun istiyorsun? üstüne gittiniz, laf soktunuz, saldırdınız. e peki madem bunlar yapıldı da kardeşim neden sustun, o zaman tepki göstermedin? bir olay olsa da biz de sağa sola sallasam diye bekliyorsunuz. şimdi mi arkadaşının hakkı, hukuku geldi aklına. bırakın bu işleri ya. samimiyetsizler.

büyücü yorumlarını okuduğum zaman herkesi ayrı seviyorsun herkesi ayrı yerde tutuyorsun çok güzel insansın... yandaşların kelimesinden dolayı yazmak istedim. hilal ve stock ikili diyaloglara girmedi ta ki arjin hilalle stocka ofansif davranana kadar sen de iyi takip ediyorsun konuları bunu da görmüşsündür... arjinle sizin muhabbetten dolayı atışmıştık bi konu da alakası olmadığı halde sert yapmıştı hatta.. neyse kızın üstüne gitme gibi bir durum yok kalktı birden durduk yere siz grupsunuz işte beni kıskanıyorsunuz ben seviliyorum triplerine girdi işte beni çekemiyorsunuz ortama ısınmak böyle mi oluyor... ben de tanımıyorum burda çoğu kişiyi yeni üyeyim kalkıp arjin dışında kimseyle tartışmam olmadı kalkıp kimseye aaa arjin bunu yazmış hadi trolleyelim üstüne gidelim demedik (yandaşların dedin ya ) kadın türkiye de yaşıyor ve türkçe de iyi biliyor.. admin kaç kere dedi arkadaşlar gurbetçiler arada zorlanıyor onlara bişi demiyorum haklılar diye bu uyarıyı yaptıktan sonra devam etti konuşmaya hani türkçe yazıp arada kürtçe de yazmıyordu kaç kere aranızda kürtçe de konuştunuz bu uyarılardan sonra da yine bişi demedi adam size... bi konu vardı işte okullarada kürtçe dil öğretilmesi konusunda orda da kadın düşüncesini yazmaktan ziyade propaganda yaparmışcasına yazıları vardı..(konuyu aç bak ) sonra daha da ileri gitti amed demeye başladı artık... bu ban belki daha da ileri gitmesini önlemek için haklı bir sebep görülebilir bilemiyorum tabi... (üstüne gidilmesi muhabbetine ek olarak kalkıp bir yerden vurmadılar ben vurmuş olabilirim yanlış anladığım bir kaç durumdan dolayı ki ne kadar yanlış anlamışım orası tartışılır) ama kalkıp diğer üyelere işte kaç yaşına geldin evde kaldın koca karı ... yok sen yılansın ... yok sen sinsisin bu yorumları ne kadar ortama ısınmalık cümleler tartışılır...

Merhaba Hilal
yazmaya çok üşendim.

Valahı bızım hatamızda o işte ^^Kımın kımınle derdı varsa onunla çözsun ^^ ama bakıyorum buradakı gruplasmalar vs ona ımkan tanımıyor nedense oysa kişinin senınle yada bı baskası ıle herhangı bı sorunu yoktu. uzerıne süreklı giden sızdınız ama nedense şimdıde haklıymıssın gıbı gelıp burada baskasının avukatlığını yapıyorsun. Ben sahsen senı alıntıladığımı sanmıyorum yada tab hatası felanmı ama oda yok.
Sizin samımıyetınız sıze kalsın ama vicdan olmadıkca ALLAH korkusu olmadıkca o samımıyetde bı yere kadar .
e tabii, senin de hatan o olur, bunu deyip aradan sıyrılırsın. kimsenin aklıyla oynamaya kalkma lütfen. tek bir şikayetin, raporun var mı bu duyduğun rahatsızlıkla alakalı? yok. ya da ben bunları yaparken bana yorum yapmış mısın, 'şöyle severim, böyle severim, iyi insansın' yapmışsın. şimdi kalmış neyin şovunu yapıyorsun? Konuyu haklı-haksız bandan nereye taşıdınız ya inanılır gibi değil.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri