Herkes işine geldiği gibi anlamakta ısrar ediyor işte :d bi konu vardı yönetici şifresini ele geçirsen diye hayatta kendimi admin falan yapmazdım bide bu konularla mı uğraşıcam cidden kansmsmsmsm zor oyun ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arjinin banlandığı gün atmış olduğu tüm mesajlar. Toplasan 5 kere Kürtçe yazmış. Bunlardan 3 ü “quro ” gibi nida cümleleri. 2 tane tam cümle var onlarda anlamı karşılasın diye kullanılan “deyim”ler. Türkçe karşılıkları yok.
Öyle aman aman kural ihlali, aman aman sürekli başka bir dil ile konuşma yok yani. Olay anlatıldığı gibi değil. Fazla zıplıyordu Arjin, indirdiler.
Yoksa tabii ki hepimiz burada birbirimizi anlayabileceğimiz bir dil ile konuşalım. Buna kimsenin itirazı yok ama kimsenin kimseyi anlamadığı bir yazım da yaşanmadı forumda.
Papağan gibi aynı şeyleri tekrar etmekten yoruldum. Algılayabilmek cidden artık sizin meziyetiniz.
Gidiyom ben.
Ekli dosyayı görüntüle 93343
Bunun şu 25 kuruşa satılan kahverengisini seviyom. Çıtırcık mıydı?azizim ben o kızın ne kadar farklı dilme mesaj yazdığını kaç adet yazdığını ya da yazdığı şeyin türkçe karşılığı nedir hiç bakmadım araştırmadım bilmiyorum. ben sadece hepimiz birbirimizi anlayabileceğimiz dilde konuşmamızın çok daha iyi bir yol olduğunu anlatmaya çalıştım hepsi bu kadar. yoksa ben ne yönetimi savunuyorum ne de zana isimli arkadaşı yeriyorum. inanın her iki tarafın da haklılığı veya haksızlığı umurumda değil. ben sadece kendimce bir yorum yaptım o kadar.
bak hatta çitosumu açtım seyrediyorum o kadar umurumda değil yani. yer misin dostum ?
![]()
ban ve ban süresinin gereğinden fazla ağır olduğunu biz de savunuyoruz. ancak forum ortamında zana isimli arkadaşın davranışının da doğru olmadığını objektif bir dille söylüyoruz. aslında konu o kadar basit ki çok gereksiz yere uzatılmış. bakın ben bulgarca üstelik kiril alfabesini kullanmadan latin harfleri ile yazabilirim hiçbir şey anlamazsın senin sülalene sövedebilirim, yedi ceddine de kayabilirim. bir söverim iki söverim, belki de sövmem normal konuşurum ama sonra forum yöneticisi biri olarak çıkıp dersin ki, kardeşim bir dur orada. senin konuştuğun dili kimse anlamıyor ne dediğini de bilmiyoruz, gel sen bizimle türkçe konuş, uyumu bozma. sonra ben de dinlemiyorum ve forumdan banlanıyorum. olayın özeti bu.
konunun kürtçe ile bir alakası yok, konunun diğer insanların anlamadığı bir dille yazılması durumu var. şimdi diyebilirsin ki ingilizce yazıyoruz ona neden kimse bir şey demiyor. en azından ingilizce evrensel bir dil, bana sövsen ben anlamasam başkası anlayıp görebilir. zaten hemen hemen herkesin de ingilizce seviyesi yarım yamalakda olsa anlayabilecek seviyede.
Arkadaşım burada hepimiz banlanan arkadaş da dahil ortak dilde yazışıyoruz, arada bir bazılarımız ben de dahil bildiğimız başka dilde veya ana dilinde ufak tefek bir şeyler yazıyoruz. Bunu neden sorun yapıyoruz anlaşılır değil ve ilk o arkadaş da değil böyle yazan. Hatta bana bir seferinde kürtçe sen Kürt değilmisin diye sordu ve ben Google üzerinden arkadaşa gene Kürtçe hayır değilim, ben Türküm yazdım, bazen başka başlıklarda arada bir tek tük Almanca konuşan arkadaşlsrla da bir iki cümle yazışıp sonra bırakıyoruz,....azizim ben o kızın ne kadar farklı dilde mesaj yazdığını kaç adet yazdığını ya da yazdığı şeyin türkçe karşılığı nedir hiç bakmadım araştırmadım bilmiyorum. ben sadece hepimiz birbirimizi anlayabileceğimiz dilde konuşmamızın çok daha iyi bir yol olduğunu anlatmaya çalıştım hepsi bu kadar. yoksa ben ne yönetimi savunuyorum ne de zana isimli arkadaşı yeriyorum. inanın her iki tarafın da haklılığı veya haksızlığı umurumda değil. ben sadece kendimce bir yorum yaptım o kadar.
bak hatta çitosumu açtım seyrediyorum o kadar umurumda değil yani. yer misin dostum ?
![]()
Süreyya artık bana Fick dich diyemez doğrudan banlanır sjdjjghkk.
Ben de onun gibi bir güleyim keh keh keh
Bizim dilimiz gibi ince, zarif ve kulağa hoş gelen başka bir dil tanımıyorum ve yok bu cihanda.almanca zaten çok kaba bir dil, söylediğin her cümle küfür gibi agresif geliyor ahaha.
Bizim dilimiz gibi ince, zarif ve kulağa hoş gelen başka bir dil tanımıyorum ve yok bu cihanda.
Kuzguna Yavrusu Şahin (Anka, Güzel) görünür atasözünü hatırlatmak isterim.bilemiyorum belki de herkes kendi konuştuğu dili kibar ve güzel görüyordur, çinliye sorsan o da kendi dili diyecektir, ugandalıya orsan o da kendi dili diyecektir. türkçe biraz lastik gibi bir dil ve çok eklemeli bir dil aslında zordur öğrenmesi, dünyanın öğrenilmesi en kolay dili ispanyolca diyorlar. aynı zamanda kibar da bir dil.
o değil de; candy nerelerde ? onuda mı banladınız, kemal dedesini savunmaya gelmiyor artık ?
yeni nick >>>> BoLuCuTartışmayı bir iki katki ile harlamak isterdim de çok üşeniyorum ya.
Seviyorum seni sameten azından ingilizce evrensel bir dil, bana sövsen ben anlamasam başkası anlayıp görebilir.