-
-
-
-
-
Banlanan üyelerin ne kadar süre ile banlandığı, yönetici tarafından duyuru panosuna yazılıyordu. Bu sefer bu konuda bir bilgilendirme göremedim. Neden?
Konuyu kitleyip cevap hakkı tanımayacak olma ihtimalinize binaen de peşin olarak şunları soruyorum.
Arjin eğer “Uyarıları dikkate almadığı” gerekçesi ile banlandıysa daha önce defalarca kez küfür eden, ve uyarılan hatta uyarı maksatlı banlanan üyeler son küfürlerinde 1-2 hafta banlandılar.
Arjin ne kadar süre ile banlandı?
1-2 haftadan fazla ise neden genel uygulamanın dışına çıkıldı? Ana avrat birden fazla kez küfredenler uyarılmalarına rağmen neden 1-2 hafta banlanı, burada daha fazla bir süre öngörüldü?
Mevzu uyarıya uymamaksa 1-2 hafta olmalı daha fazlası ise mevzu uyarıya uymamak değil Kürtçedir.
Genel uygulama olan ban süresü hakkında bilgilendirme neden yapılmadı bu kez?
Ban panosu orda bakabilirsiniz, işkembeden sallamıyorum.
@Swat başta olmak üzere
@Lefty , @yoSun , @No Pasaran ?
Konuyu kitleyip cevap hakkı tanımayacak olma ihtimalinize binaen de peşin olarak şunları soruyorum.
Arjin eğer “Uyarıları dikkate almadığı” gerekçesi ile banlandıysa daha önce defalarca kez küfür eden, ve uyarılan hatta uyarı maksatlı banlanan üyeler son küfürlerinde 1-2 hafta banlandılar.
Arjin ne kadar süre ile banlandı?
1-2 haftadan fazla ise neden genel uygulamanın dışına çıkıldı? Ana avrat birden fazla kez küfredenler uyarılmalarına rağmen neden 1-2 hafta banlanı, burada daha fazla bir süre öngörüldü?
Mevzu uyarıya uymamaksa 1-2 hafta olmalı daha fazlası ise mevzu uyarıya uymamak değil Kürtçedir.
Genel uygulama olan ban süresü hakkında bilgilendirme neden yapılmadı bu kez?
Ban panosu orda bakabilirsiniz, işkembeden sallamıyorum.
@Swat başta olmak üzere
@Lefty , @yoSun , @No Pasaran ?
Son düzenleme: