Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
haha bu da iyiymiş rankından ötürü sevmek xdSeni rankından ötürü uzaktan seviyorum :& bide Mavi seviyorsa vardır sebebi.
Rank rengin çok göz alıcı Süleyman bey gözümü alamıyorum çünküüüühaha bu da iyiymiş rankından ötürü sevmek xd
Yönetim kendisi gelip bu rankı sana vermek istiyoruz dedi.Ben de rank alacağım diye hiçbir söyleyeceğim sözden vazgeçmem dedim öyle kabul ettim.Rank rengin çok göz alıcı Süleyman bey gözümü alamıyorum çünküüüü
Yönetim kendisi gelip bu rankı sana vermek istiyoruz dedi.Ben de rank alacağım diye hiçbir söyleyeceğim sözden vazgeçmem dedim öyle kabul ettim.
Forumda genel olarak "Ne yazıyor ki yazar bu" kanısı var
Ayy gtüm sanki herkes yahya kemal,behçet necatigil,ahmet haşim.
acaba kimmmmmGüzel cevaptı ama yabenmde ayy gtümm demek istediklerim var.
ben 4 tane isim sayayım papatya mavi yarmagül maralGüzel cevaptı ama yabenmde ayy gtümm demek istediklerim var.
herkesin yaptığı fEkat kimsenin kabul etmediği durum. Bir de -ay ben hiçbir gruba dahil değilim-ciler var ama nasıl oluyorsa her şeyden haberleri var ; en sevdiklerim onlar.sdlfjsdf
ah sadişim dürüstlüğün.dflgfhAy kız bu ben..
Resmen beni anlatmışsın kalp..
kendin yaptığını da kabul ediyorsun o zaman xdherkesin yaptığı fEkat kimsenin kabul etmediği durum. Bir de -ay ben hiçbir gruba dahil değilim-ciler var ama nasıl oluyorsa her şeyden haberleri var ; en sevdiklerim onlar.sdlfjsdf
çatır çatır canım.sdlkfj etmeyen de ''bin yipmiyirim yii ifff'' diyen de top sektirsin.kendin yaptığını da kabul ediyorsun o zaman xd
ben yapmiyirim yii iff.çatır çatır canım.sdlkfj etmeyen de ''bin yipmiyirim yii ifff'' diyen de top sektirsin.