Yüzüne gülüp arkadan konuşan Sözde arkadaş

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 897 gün önce görüldü
içindeki kötü duyguları karşısındakinin yüzüne söylemekten aciz olup, sahte gülücüklerin arkasına sığınan insandır.
Görüntüde çok sevecendir lafta arkadaşsınızdır, ama arkanızı döndüğünüz an yanındakilerle hakkınızda atıp tutmaya başlar.
ikiyüzlüdür, ciddiye alınmaması gereken, kalitesini de seviyesini de kendi hareketleriyle belli etmiş insandır.
her cevrede en az bir tane bulunur.. uzak durmak lazım..

Bir deyimle ikiyüzlü insandır..

o yüzden pek dostum arkadaşım yoktur.. Dost sandıklarım arkamdan vurdu hep :)

Sanalda çok bulunur anlayamassın ki, klavye delikanlığıdır..

Arkadan iş çevirir, arkadan konuşur, senin bildiğin herşeyi başkasına aktarır, seni küçültür..

İnsanların ağzından türlü numaralar ile laf çalmayı marifet sayan,bunun için insanları bıraktıkları zor durumları düşünmeyen ben merkezci insan tipi

Bir bakıma kişilik bozukluğu

insanlarla onların açıklarını kollamak için arkadaş olan sözüm ona insanlar

insanların zaaflarını öğrenmeyi güç gösterisi sanan acizler

insanlar hakkında bilgi sahip olduklarında onlar elde edebileceğini sanan fikir fukaraları

İlgi alanıma girmeyen insan tipleri + hiç anlaşamadığım.

cevremizde cok oldugu icin uzak durmaya calıssakta duramıyoruz

* Geri dönüşüm kutusundan dahi silinmesi gereken insan modeli.

Hayatınızda olmaması gereken arkadaşlar.

Etrafımda çokça bulunduklarından ötürü alcatrazgillerin kıymetini daha da iyi bildiren arkadaşımtrak modeli.

Menfaat için bu tarz psikoloji içindedir. Ya sevdiği adama çok yakınsınızdır ya da başka bir sebepten.

İkiyüzlülük.
Bakınız: Korkak insan tipi.​

Ihhm , güzel bi konu günümüz türkiyesinde bunun açılımı kaba bi tabir olan bi açılım var bende onu dile getirmek istiyorum , yüze başka arkadan başka konuşan insanlara Kaypak deniliyo..

Dürüst insanın hata yapma payı azdır.Bu insan tipi aciz,korkak insan tipidir.

bu özelliği barındıran insanlar tehlikelidir.Uzak durmak lazım.

Herkese yaranmak için yalaka tiplerdir,yüzüne dost arkandan saniye geçmez kuyunu kazan dost görünümlü düşmandır,arkadaşını iyi seçmekte fayda var.

İş ortamlarında bol miktarda bulunan kişiler.Özellikle Candy Crush oynayanlarda oluyor bu :)

Geri