Min
Altın Üye
hadi başla ben de yazacağım sözEtiketleriz bile paşam. .d Sonra oturup çekirdek çitlerim. .d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hadi başla ben de yazacağım sözEtiketleriz bile paşam. .d Sonra oturup çekirdek çitlerim. .d
Hadi be ordan. .d İlk sen dedin senin başlaman lazım.hadi başla ben de yazacağım söz
Sen kesin ikizler sinBen sevmediğim iğreti olduğumun yüzüne gülemiyorum ama güzel giydiriyorum..
Klara hanım ne yapıyorsunuz...Ben sevmediğim iğreti olduğumun yüzüne gülemiyorum ama güzel giydiriyorum..
beni seviyor musun?Ben sevmediğim iğreti olduğumun yüzüne gülemiyorum ama güzel giydiriyorum..
Klara hanım ne yapıyorsunuz...
dinlemek isteriz.
kulaklarımı taktım, bekliyorum...Aç sesi o zaman Ç ?
beni seviyor musun?
Kulağın yokmuydukulaklarımı taktım, bekliyorum...
Forumdaki başkanlık seçimlerine adaylığımı koyuyorum eğer seçilirsem bütün gerçekleri gün yüzüne çıkaracağım. .d Ilk iş olarak kaçak üyeliklere ban atacağım!!!!
ben söylenenleri duymamak için kesip atmıştım, kulaklarımı dış dünyaya kapamıştımKulağın yokmuydu![]()
Evet.ne yani multiyim diye ban mı yiyeceğim...
Bu beni biraz üzdü Ç ;(ben söylenenleri duymamak için kesip atmıştım, kulaklarımı dış dünyaya kapamıştım![]()
Ne kadarda zeki bir bey.B
Sen kesin ikizler sin
Oysa ben foruma kullanıcıları üzmek değil, gülümsetmek için davet edildim.Bu beni biraz üzdü Ç ;(