Yüzüne gülüp arkadan konuşan Sözde arkadaş

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 899 gün önce görüldü
yüzüme konuşanı da arkadan konuşanı takmıyorum

Ben yine bildiğimi yaptiğim için başkalarının düşüncesi üzerinde durmaya değer görmüyorum

Çok kapatmışım bunlara kendimi. Duymuyor kulaklarım artık.

İnsanların çoğu kendine bile dürüst olmayı başaramıyorken, etrafına olmasını beklemek çok iyi niyetli bir yaklaşım olacaktır.

Sevgili Dr. House’un da dedigi gibi herkes yalan soyler. Yapmiyorum diyen lutfen suradan gitsin.
Simdi siz, ornegin eltiniz hakkinda arkasindan sallayip duruyosunuz, sonra gecip karsisina ya elticim sen de az serefsiz degilsin mi diyorsunuz? Yoooogg. Ya da hic sevmediginiz patronunuza ya adi herif o kadar para kazandin nerede bizim hakkimiz mi diyorsunuz? Yooog.
E ne o zaman bidbidbid.
Hepimiz yapiyoruz, yapacagiz.
Kandirmayin insanlari.

Tuğçe hanım diye bir yöneticimiz vardı kadına hepimiz ayardik. Mecbur yüzüne yüzüne diyemiyoruz kadının bi şeyleri. Ona söverken bile adının sonuna hanım ekini koyardık. Biz de böyle bir kurumsaliz...

yürekten ziyade karakterle ilgili diye düşünüyorum. henüz bir patronum, eltim, kaynanam, görümcem ve türevleri olmadığı için bu aşamaya geçmedim. geçmeyiz de inş bence hoş değil, anladığım kadarıyla zorundalıklar bunu gerektiriyor. sanki herkesi sevip saymak zorundayız :T: zorundalıklar dışında kalanlara ne diyeyim bilmiyorum:hö:

sevişmek istersem söylerim
yüzüne başka
arkana başka bakmam

Ne yazmışım diye baktım.. gerçekten yine çok haklıyım. Canım ben.

Sevgili Dr. House’un da dedigi gibi herkes yalan soyler. Yapmiyorum diyen lutfen suradan gitsin.
Simdi siz, ornegin eltiniz hakkinda arkasindan sallayip duruyosunuz, sonra gecip karsisina ya elticim sen de az serefsiz degilsin mi diyorsunuz? Yoooogg. Ya da hic sevmediginiz patronunuza ya adi herif o kadar para kazandin nerede bizim hakkimiz mi diyorsunuz? Yooog.
E ne o zaman bidbidbid.
Hepimiz yapiyoruz, yapacagiz.
Kandirmayin insanlari.

Forumda yapmayın tabi yine. Bari konuşuyorsunuz mıcmıc olmayın.

ben bi arkadaşımın aşırı salak hareketlerine üniversiteden beri tahammül edip en sonunda patlamıştım... yüzüne gülesim bile gelmiyordu, neden öyle sabretmişim ki acaba, gençlik işte...
evlerden ırak olsun, ben arkasından konuşunca yüzüne gülesi kaçanlardanım... arkasından konuşasım bile kaçıyor hatta sonra, aklıma neler geldi şimdi...
foruma gelecek olursak...
yanarız.

Geri