Yüze yapıştırılan bantlarla gençleşme

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Arti ihtiyacın da yok..
Burada kadin belli ki oyle bir ihtiyac hissetmis, kendisini bantli begenmis. Biz her ne kadar ihtiyaci yok vs desek de bir ise yaramiyor. Elestirmeye gerek olmadigini dusundum ben sadece : )) Becerebilsem ben de yaparim 50 yasinda bunu jklhfk

Tanımayan birisi ilk karşılaşmada bu tip değişimlere aldansa da gerçeği görünce farklı düşünecektir. Plastik makyajla da büyük fark yaratılıyor ve kişinin doğal halini gören herkes büyük şok yaşıyorlar.

Zaman ayırmak zaten başlı başına sorun ve nasılsa günün sonunda o emek boşa gidecek, kişi ayna karşısında kendi gerçeği ile yüzleşecek.

Ne bu kadar uğraşırım ne de zaman ayırırım. Olduğu kadar

Gençliğinde güzel de bir kadınsa. Bunların olması bana da çok trajik geliyor.
evet sağda solda yeni nesile saldıran buruşmuş menopoz teyzeler ve tek derdi prostat olması gereken andropoz amcalar türüyor ^98

evet sağda solda yeni nesile saldıran buruşmuş menopoz teyzeler ve tek derdi prostat olması gereken andropoz amcalar türüyor ^98
Gençlik kıskanılır bazen, bu normal. Görmüyor musun insanlar neler yapıyorlar kendilerine o günlerine dönebilmek için

Haberde bahsi geçen kişinin videolarını da izledim ancak sonuçta ne yaparsa yapsın yapay bir görüntü ve günün sonunda gerçek ile yüzleşmesi gerekecek.

Makyaj ya da başka yöntemlerle insanın bu kadar değişmesini doğru bulmuyorum çünkü doğal halini kabullenmediği anlamına gelmektedir ve çok da yıpratıcı olacaktır.

Bantları her gün kullandığında da o cilt eninde sonunda daha fazla sarkıp kırışacak çünkü cilt uzun süre gergin tutulup sonra eski haline döndürülüyor.

@Sezen ciğim videodaki değişim inanılmaz ancak sonrası gerçekler...

Geri