Arti ihtiyacın da yok..Ben takdir ettim, o kadar makyaj ve bant uygulayip, kadin kendini guzellestirmis :p Helal olsun… Ben o kadar ugrasmak icin vakti bile bulamam jklgcj Arti, benim hic sabrim da yok.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arti ihtiyacın da yok..Ben takdir ettim, o kadar makyaj ve bant uygulayip, kadin kendini guzellestirmis :p Helal olsun… Ben o kadar ugrasmak icin vakti bile bulamam jklgcj Arti, benim hic sabrim da yok.
Burada kadin belli ki oyle bir ihtiyac hissetmis, kendisini bantli begenmis. Biz her ne kadar ihtiyaci yok vs desek de bir ise yaramiyor. Elestirmeye gerek olmadigini dusundum ben sadece : )) Becerebilsem ben de yaparim 50 yasinda bunu jklhfkArti ihtiyacın da yok..
yaşlananlara harbi üzülüyorum yaşlılık çok zor kırışmak buruşmak pörsümekkkk
Klaus yazdi sandim bi an......yaşlananlara harbi üzülüyorum yaşlılık çok zor kırışmak buruşmak pörsümekkkk
Gençliğinde güzel de bir kadınsa. Bunların olması bana da çok trajik geliyor.yaşlananlara harbi üzülüyorum yaşlılık çok zor kırışmak buruşmak pörsümekkkk
evet sağda solda yeni nesile saldıran buruşmuş menopoz teyzeler ve tek derdi prostat olması gereken andropoz amcalar türüyorGençliğinde güzel de bir kadınsa. Bunların olması bana da çok trajik geliyor.

Gençlik kıskanılır bazen, bu normal. Görmüyor musun insanlar neler yapıyorlar kendilerine o günlerine dönebilmek içinevet sağda solda yeni nesile saldıran buruşmuş menopoz teyzeler ve tek derdi prostat olması gereken andropoz amcalar türüyor![]()
Haberde bahsi geçen kişinin videolarını da izledim ancak sonuçta ne yaparsa yapsın yapay bir görüntü ve günün sonunda gerçek ile yüzleşmesi gerekecek.
Makyaj ya da başka yöntemlerle insanın bu kadar değişmesini doğru bulmuyorum çünkü doğal halini kabullenmediği anlamına gelmektedir ve çok da yıpratıcı olacaktır.
Bantları her gün kullandığında da o cilt eninde sonunda daha fazla sarkıp kırışacak çünkü cilt uzun süre gergin tutulup sonra eski haline döndürülüyor.
Lefty hanimcigim bu teknigi ilk makyaj videolarinda gordum 1-2 sene once. Yani realde belkide cogu takiyordur hic bilmiyorum. Ben galiba fazla dogal kaldigim icin bu konularda geriden geliyorum@Sezen ciğim videodaki değişim inanılmaz ancak sonrası gerçekler...