Yüze yapıştırılan bantlarla gençleşme

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yüzdeki kırışıklıklardan kurtulmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Yaş ilerledikçe derinleşen kırışıklıklara yapılan estetik işlemler kısa süreli de olsa etkili sonuçlar sağlayabiliyor. Ancak yanlış yapılan botoks işlemleri yüzde ifadesiz bir görünüme yol açabiliyor. Bu sebeple birçok kadın yaşlılık izlerini geçirmek için evde yapılabilecek maske tarifleri arıyor. TikTok'ta kendi gençleşme yöntemini paylaşan bir kadın oldukça dikkat çekiyor.

ANINDA GELEN GENÇLİK

Ancak daha hızlı bir gençleşme isteyenler daha farklı çözümler arıyor. TikTok'ta paylaşım yapan Chloe Waterz yüzüne yapıştırdığı bantlar ve doğru makyaj teknikleri ile anında genç bir görünüme kavuştuğunu gösteriyor.

Chloe, yüzünün her iki yan tarafına yerleştirdiği görünmez bantları kafasının arkasında birleştirerek gergin bir cilt oluşturuyor.

Gergin cildini desteklemek adına yaptığı doğru makyajlar ile genç ve dinamik bir görünüm elde eden Chloe'nin değişimi hayran bırakıyor.

Videoyu izleyen birçok sosyal medya kullanıcısı bu değişime inanamadığını paylaşsa da Chloe, yayınladığı diğer videolar da yüz bantlama yönteminin etkilerini sık sık göstererek güven sağlıyor.

Kaynak

640xauto.jpg

640xauto.jpg

640xauto.jpg

16822777-728xauto.png

Videolarına da baktım ve oldukça farklı görünüyor ancak inandırıcı da gelmedi.
Bant ile böyle bir değişim sağlamanın faydası nedir ki? Bant çıkartıldığında ve makyaj temizlendiğinde gerçek nasılsa ortaya çıkıyor.

Yüzdeki kırışıklıklardan kurtulmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Yaş ilerledikçe derinleşen kırışıklıklara yapılan estetik işlemler kısa süreli de olsa etkili sonuçlar sağlayabiliyor. Ancak yanlış yapılan botoks işlemleri yüzde ifadesiz bir görünüme yol açabiliyor. Bu sebeple birçok kadın yaşlılık izlerini geçirmek için evde yapılabilecek maske tarifleri arıyor. TikTok'ta kendi gençleşme yöntemini paylaşan bir kadın oldukça dikkat çekiyor.

ANINDA GELEN GENÇLİK

Ancak daha hızlı bir gençleşme isteyenler daha farklı çözümler arıyor. TikTok'ta paylaşım yapan Chloe Waterz yüzüne yapıştırdığı bantlar ve doğru makyaj teknikleri ile anında genç bir görünüme kavuştuğunu gösteriyor.

Chloe, yüzünün her iki yan tarafına yerleştirdiği görünmez bantları kafasının arkasında birleştirerek gergin bir cilt oluşturuyor.

Gergin cildini desteklemek adına yaptığı doğru makyajlar ile genç ve dinamik bir görünüm elde eden Chloe'nin değişimi hayran bırakıyor.

Videoyu izleyen birçok sosyal medya kullanıcısı bu değişime inanamadığını paylaşsa da Chloe, yayınladığı diğer videolar da yüz bantlama yönteminin etkilerini sık sık göstererek güven sağlıyor.

Kaynak

640xauto.jpg

640xauto.jpg

640xauto.jpg

16822777-728xauto.png
Yüzüne yağ enjekte eden bu kadın geldi aklıma. Birisi de böyle yüzüne mısır yağı enjekte edip karaya vurmuş mavi balina gibi patlayarak ölmüştü.

ya salak mısın? estetik diyorum yüzüğğm.
son zamanların yeni akımı bu before after yüz efektleri.
beğeni kültüründen kaynaklı bir şey aslında. sosyal medyanın içinde var olabilmek için hazırlanan konsept.

Makyajla ya da banta değişim yaratsan ne olacak ki ayrıca o bantlar ile insan konuşamaz, gülemez...

ya salak mısın? estetik diyorum yüzüğğm.
son zamanların yeni akımı bu before after yüz efektleri.
beğeni kültüründen kaynaklı bir şey aslında. sosyal medyanın içinde var olabilmek için hazırlanan konsept.
Bence gerdirmeyi&botoksu filan da böyle yapmaları lazım;

Damlaya damlaya göl olur..
Buralar hep dutluktu..
Yüzümde germe bant
Arabamda 19’luk cant..

su için ve uyuyun bırakın bantı falan .p
resiimdekiler hiic inandırıcı deĝil hem

Yaşımızın ilerlemesi hiç hoş değil.. ben üzülüyorum..

Biraz da üz be kızım ya

Haberde bahsi geçen kişinin videolarını da izledim ancak sonuçta ne yaparsa yapsın yapay bir görüntü ve günün sonunda gerçek ile yüzleşmesi gerekecek.

Makyaj ya da başka yöntemlerle insanın bu kadar değişmesini doğru bulmuyorum çünkü doğal halini kabullenmediği anlamına gelmektedir ve çok da yıpratıcı olacaktır.

Bantları her gün kullandığında da o cilt eninde sonunda daha fazla sarkıp kırışacak çünkü cilt uzun süre gergin tutulup sonra eski haline döndürülüyor.

Ben takdir ettim, o kadar makyaj ve bant uygulayip, kadin kendini guzellestirmis :p Helal olsun… Ben o kadar ugrasmak icin vakti bile bulamam jklgcj Arti, benim hic sabrim da yok.

Geri