Yurdumuzun kıyıları doldu taştı (!)

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Şurda bi araba dolusu laf ediyoruz mesaj silinip duruyorlar.
Ellerimize zamanımıza yazık.
Kimseye cevap felan vermiyorum

Şurda bi araba dolusu laf ediyoruz mesaj silinip duruyorlar.
Ellerimize zamanımıza yazık.
Kimseye cevap felan vermiyorum
Bak üstad yönetimi benim kadar eleştiren olmadı hiç. Ama hiç hakaret içermeyen mesaj sildiklerini görmedim. Kendimizi hakaret etmeden, halkları yada insanları aşağılamadan da ifade edebiliriz. Birbirimizle güzel konuşmak için sadece karşılıklı çay içerken konuşuyor olmamız gerekmez üstad...
Biz burada da gerçeğiz yüzyüzeykende...

Bilgi - İnanç - Eylem

Bak üstad yönetimi benim kadar eleştiren olmadı hiç. Ama hiç hakaret içermeyen mesaj sildiklerini görmedim. Kendimizi hakaret etmeden, halkları yada insanları aşağılamadan da ifade edebiliriz. Birbirimizle güzel konuşmak için sadece karşılıklı çay içerken konuşuyor olmamız gerekmez üstad...
Biz burada da gerçeğiz yüzyüzeykende...

Bilgi - İnanç - Eylem

Gözlerine bakmadığım adamın gerçekliğine inanmam.
Benim için boş burası . Millet adını vermeye çekiniyor yaşadığı ili bile yurtuşı yapıyor burda ne gerçekliğinden bahsediyorsun ?
Seni de zaten pek samimi bulmuyorum . Yanar döner hareketlerin var zaten.

"Yönetimi benim kadar eleştiren olmadı hiç ama hareket içermeyen mesaj sildiklerini görmedim" lafa bak lafa :) Yok ya ? Ben gördüm o nasıl olacak :)

Bırak bu ayakları ya .

Gözlerine bakmadığım adamın gerçekliğine inanmam.
Benim için boş burası . Millet adını vermeye çekiniyor yaşadığı ili bile yurtuşı yapıyor burda ne gerçekliğinden bahsediyorsun ?
Seni de zaten pek samimi bulmuyorum . Yanar döner hareketlerin var zaten.

"Yönetimi benim kadar eleştiren olmadı hiç ama hareket içermeyen mesaj sildiklerini görmedim" lafa bak lafa :) Yok ya ? Ben gördüm o nasıl olacak :)

Bırak bu ayakları ya .

Mesela ne tür ayaklar yada yanar döner hareketler...biraz daha açarmısın bizde yanlışımızı bilelim... Tanımayanlarda tanımış olur... İki yüzlüysek herkesin bilmesi.lazım bunu Türk kardeş. Belki farkında olmadan yaptığımız şeylerdir, düzeltiriz...

Gerçekliğimle değil düşüncelerimle tartışıyorsun zaten... Hedefinde kişiler kişilikler değil düşünceler fikirler olmalı... Ama sen kişilere takılıp kalmışsın üstad...

Sen heralde yönetime yamandığımı sanıyorsun. Sence isteseydim şuan yönetimde olamazmıydım... Demekki buradakileri gerçek görmüyorsan sende gerçek değilsin Üstad...

Benim adım Murat yaşadığım ilde Adana... Saklayanlarında kendince gerekçeleri vardır.

Fikirleri bırakıp kişileri mi konuşacaz üstad?

Bilgi - İnanç - Eylem

Bence bu insanlar korkak değil ya. Ya da vatanlarını savunamayan kaçan hainler felan da değil. Şu resme bakınca korkakların keyif çattıklarını felan da görmüyorum. Çünkü Bence bu insanlar ülkesindeki savaştan ansızın evlerine Düşen bombalardan kaçıp yaşamak istemişler. Savaşmaktan kaçmak korkaklık değildir bence Öldürmek ve öldürülmeyi bi tarafa atıp aileni de alıp yaşamayı seçmektir. nihayetinde ortada meydan muharebesi yok şuan. Bazen bu insanlara yakıştırılan kelimeleri okuyunca hayvandan daha aşağı yaklaşan zihniyetler görüyorum. O tabloda gördükleriniz de insan , damarlarından senin benim gibi kan akıyor , onlarında yaşamaya hatta eğlenmeye hakları var çünkü onlarda insan, az bi kendinize gelin. Tartışılacak konu bence Mülteci haklarını sonuna kadar savunan ve bu kadar insana kucak açıp sabreden bu ülke ve insanlarının vatandaşlık konusundaki sitemlerine kulak verilmemesidir. Çünkü sosyolojik olarak bu olay mümkün değildir.

Adanaya buyur gelin bizim halkınızdan daha kaliteli olan, mahçup mahzun olan yüzlercesüni.göstereyim... Hergün kendine kapı açan bu millete dua edenleri buyrun gelin göstereyim...
Bizde kişiliksiz karektersi olanlar yokmu üstad...

Eleştirelim eleştirin ama eleştirininde bir dozu olur... Hakaret etmek eleştiri.değil acizliktir... ( Genldi.sizin için değil)

Bilgi - İnanç - Eylem

hocam belki haklısın iyi olanlar vardır vb ama daha çok olay çıkar ne bileyim suriyeli değil de yunanlar da gelse , gürcüsü de gelse olaylar çıkar elbet.

Mesela ne tür ayaklar yada yanar döner hareketler...biraz daha açarmısın bizde yanlışımızı bilelim... Tanımayanlarda tanımış olur... İki yüzlüysek herkesin bilmesi.lazım bunu Türk kardeş. Belki farkında olmadan yaptığımız şeylerdir, düzeltiriz...

Gerçekliğimle değil düşüncelerimle tartışıyorsun zaten... Hedefinde kişiler kişilikler değil düşünceler fikirler olmalı... Ama sen kişilere takılıp kalmışsın üstad...

Sen heralde yönetime yamandığımı sanıyorsun. Sence isteseydim şuan yönetimde olamazmıydım... Demekki buradakileri gerçek görmüyorsan sende gerçek değilsin Üstad...

Benim adım Murat yaşadığım ilde Adana... Saklayanlarında kendince gerekçeleri vardır.

Fikirleri bırakıp kişileri mi konuşacaz üstad?

Bilgi - İnanç - Eylem

Anlatmak istediğim karşılıklı göz kontağı kurularak yapılan sohbetlerin tartışmaların yerini burası tutmuyor. Forum sahte hesaplarla dolu. Kimin ne olduğu belli değil onu anlatmaya çalışıyorum. Ayrıca benden daha gerçeğini bulamazsın bu forumda. Adım dan soyadıma yaşadığım illerden 150 çeşit fotoğrafıma kadar her şeyim mevcut :)

Senin ilk mesajında yazdığına oturdum 20 dk cevap yazdım gelip mesajı silmişler .. Gel de çıldırma şimdi . Ben sana küfür mü ettim başka birine mi kaydım ne var yani merak ediyorum. Boşuna burda kürek çekiyorum.

kimseyle tartışmaya girmem daha gelir mesajımı yazar çıkar giderim alıntı yapıp cevap vereni de daha kâle almam. zamanıma yazık.

hocam belki haklısın iyi olanlar vardır vb ama daha çok olay çıkar ne bileyim suriyeli değil de yunanlar da gelse , gürcüsü de gelse olaylar çıkar elbet.
Üstad uyumsuzluklar elbet çıkacaktır. Kavgalar olacaktır. Sonuçta burasıda bir çom etnik kökeni bir arada barındıran bir ülke. Kimse rahatından ödün vermek istemeyebilir. Gelirini paylaşmak istemeyebilir. Bunlar etraflıca konuşulmalı, çözüm önerileri geliştirilmeli ama ötekileştirmemeli...

Bilgi - İnanç - Eylem

Yüzleri hep gülsün bizlerle beraber inşallah.
Amin deyin gencolar kasılmayın.

Anlatmak istediğim karşılıklı göz kontağı kurularak yapılan sohbetlerin tartışmaların yerini burası tutmuyor. Forum sahte hesaplarla dolu. Kimin ne olduğu belli değil onu anlatmaya çalışıyorum. Ayrıca benden daha gerçeğini bulamazsın bu forumda. Adım dan soyadıma yaşadığım illerden 150 çeşit fotoğrafıma kadar her şeyim mevcut :)

Senin ilk mesajında yazdığına oturdum 20 dk cevap yazdım gelip mesajı silmişler .. Gel de çıldırma şimdi . Ben sana küfür mü ettim başka birine mi kaydım ne var yani merak ediyorum. Boşuna burda kürek çekiyorum.

kimseyle tartışmaya girmem daha gelir mesajımı yazar çıkar giderim alıntı yapıp cevap vereni de daha kâle almam. zamanıma yazık.
Üstad ben cevabı görmedim. İnşallah Elazığa geldiğimde göz kontağıyla daha uzın konuşuruz. Sonuçta çocukluğum o sokaklarda geçti. Ulukent ilk öğretim okulunda okudum. Her nekadar 5 ten sonra terk ettiysemde...

Üstad bizi sahte hesaplar ilgilendirmez. Kim bana kendini.nasıl tanıtırsa ben onu öyle alır öyle kabul ederim. O onun kişiliğine karekterine kalmış... Bende resim atmıştım. Yeri gelir yüzlerce daha atarız.

Niyetim seni kırmak değil sadece karşılıklı fikir alışverişi yapalım istedim. Sen yaz ben okurum üstad...

İnşallah Kurbanda tekrar bingöle uğrayacağım Elazığda olursan görüşürüz inşallah... Bir çayını içeriz üstad...

Bilgi - İnanç - Eylem

Bu forumda ve diger sosyal medya hesaplari uzerinden paylasim yaptiginiz hersey Anayasanin 25. Maddesi geregince ifade ozgurlugu kapsamindadir.
Hic kimse hatta forum sahibi bile terbiye elestiri cerceveaindeki mesajlari silemez ve uzaklastirma veremez . Mesaji silinen ya da banlanan kisi elindeki ekran goruntusu ile savciliga basvurursa bilisim kanunlarina gore domain iptalinden hapis cezasina kadar cesitli cezalarla karsilasabilir.
Internet uzerinden bana hakaret eden iki kisinin babasi da karsimda el pence ozur diledi. Haklariniza sahip cikin

Ya tek bildiğim şey biz acıdıkça acınacak duruma düşüyoruz veya düşeceğiz bu ülkede. Tatil yapmalarına bir şey demiyorum ama gerçekten bu azınlık toplum yaşarken sınırlarımızda kendi toplumumuzun yaşam alanlarını maddi ve manevi zarara uğrattıklarını düşünüyorum.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Savas gormus cocuklarla gormemis cocuklarin farkli degerleri vardir der

Donquxiothe Dofilamingo reyiz

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnsanoğlu, merhametli ve vicdan sahibi olmalıdır eyvallah.Ancak vatanının menfaati söz konusu ise kendinden olmayanlara karşı merhametini köreltmelidir. Ayrıca dünyada sadece zulüm gören ve savaştan kaçan Suriyeliler yok.Bunun kararı neye göre veriliyor ? Zamanında peşmergelere kucak açtılar ne oldu ? Maalesef çoğu kişi dünya insanı görüşü adı altında tribünlere oynuyor. Ülkesinin çıkarlarını korumayı ırkçılık olarak görüyor.Ben ülkemde Suriyelileri istemiyorum. Vatandaşlık verilmesini, ayrıcalıklar tanınmasını istemiyorum. Madem demokrasi ile yönetilen bir ülkede yaşıyoruz. Referandum yapılsın !

Yıl 2016
O zamanlar bu tehlikeyi dile getirdik.
Dinlemediniz

Geri