Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bak üstad yönetimi benim kadar eleştiren olmadı hiç. Ama hiç hakaret içermeyen mesaj sildiklerini görmedim. Kendimizi hakaret etmeden, halkları yada insanları aşağılamadan da ifade edebiliriz. Birbirimizle güzel konuşmak için sadece karşılıklı çay içerken konuşuyor olmamız gerekmez üstad...Şurda bi araba dolusu laf ediyoruz mesaj silinip duruyorlar.
Ellerimize zamanımıza yazık.
Kimseye cevap felan vermiyorum
Bak üstad yönetimi benim kadar eleştiren olmadı hiç. Ama hiç hakaret içermeyen mesaj sildiklerini görmedim. Kendimizi hakaret etmeden, halkları yada insanları aşağılamadan da ifade edebiliriz. Birbirimizle güzel konuşmak için sadece karşılıklı çay içerken konuşuyor olmamız gerekmez üstad...
Biz burada da gerçeğiz yüzyüzeykende...
Bilgi - İnanç - Eylem
Gözlerine bakmadığım adamın gerçekliğine inanmam.
Benim için boş burası . Millet adını vermeye çekiniyor yaşadığı ili bile yurtuşı yapıyor burda ne gerçekliğinden bahsediyorsun ?
Seni de zaten pek samimi bulmuyorum . Yanar döner hareketlerin var zaten.
"Yönetimi benim kadar eleştiren olmadı hiç ama hareket içermeyen mesaj sildiklerini görmedim" lafa bak lafaYok ya ? Ben gördüm o nasıl olacak
Bırak bu ayakları ya .
Adanaya buyur gelin bizim halkınızdan daha kaliteli olan, mahçup mahzun olan yüzlercesüni.göstereyim... Hergün kendine kapı açan bu millete dua edenleri buyrun gelin göstereyim...
Bizde kişiliksiz karektersi olanlar yokmu üstad...
Eleştirelim eleştirin ama eleştirininde bir dozu olur... Hakaret etmek eleştiri.değil acizliktir... ( Genldi.sizin için değil)
Bilgi - İnanç - Eylem
Mesela ne tür ayaklar yada yanar döner hareketler...biraz daha açarmısın bizde yanlışımızı bilelim... Tanımayanlarda tanımış olur... İki yüzlüysek herkesin bilmesi.lazım bunu Türk kardeş. Belki farkında olmadan yaptığımız şeylerdir, düzeltiriz...
Gerçekliğimle değil düşüncelerimle tartışıyorsun zaten... Hedefinde kişiler kişilikler değil düşünceler fikirler olmalı... Ama sen kişilere takılıp kalmışsın üstad...
Sen heralde yönetime yamandığımı sanıyorsun. Sence isteseydim şuan yönetimde olamazmıydım... Demekki buradakileri gerçek görmüyorsan sende gerçek değilsin Üstad...
Benim adım Murat yaşadığım ilde Adana... Saklayanlarında kendince gerekçeleri vardır.
Fikirleri bırakıp kişileri mi konuşacaz üstad?
Bilgi - İnanç - Eylem
Üstad uyumsuzluklar elbet çıkacaktır. Kavgalar olacaktır. Sonuçta burasıda bir çom etnik kökeni bir arada barındıran bir ülke. Kimse rahatından ödün vermek istemeyebilir. Gelirini paylaşmak istemeyebilir. Bunlar etraflıca konuşulmalı, çözüm önerileri geliştirilmeli ama ötekileştirmemeli...hocam belki haklısın iyi olanlar vardır vb ama daha çok olay çıkar ne bileyim suriyeli değil de yunanlar da gelse , gürcüsü de gelse olaylar çıkar elbet.
Üstad ben cevabı görmedim. İnşallah Elazığa geldiğimde göz kontağıyla daha uzın konuşuruz. Sonuçta çocukluğum o sokaklarda geçti. Ulukent ilk öğretim okulunda okudum. Her nekadar 5 ten sonra terk ettiysemde...Anlatmak istediğim karşılıklı göz kontağı kurularak yapılan sohbetlerin tartışmaların yerini burası tutmuyor. Forum sahte hesaplarla dolu. Kimin ne olduğu belli değil onu anlatmaya çalışıyorum. Ayrıca benden daha gerçeğini bulamazsın bu forumda. Adım dan soyadıma yaşadığım illerden 150 çeşit fotoğrafıma kadar her şeyim mevcut
Senin ilk mesajında yazdığına oturdum 20 dk cevap yazdım gelip mesajı silmişler .. Gel de çıldırma şimdi . Ben sana küfür mü ettim başka birine mi kaydım ne var yani merak ediyorum. Boşuna burda kürek çekiyorum.
kimseyle tartışmaya girmem daha gelir mesajımı yazar çıkar giderim alıntı yapıp cevap vereni de daha kâle almam. zamanıma yazık.