Benim Atalarım karadan gemi yürütenlerdi ...
Koca itilaf devletine tek başına silahsız ,mühimatsız kafa tutup oraya gömenlerdi ...
O yüzden bırakın bu fosforlu uçakla gelenlere taş mı atsınlar mantığını
Çöllerde çapulculuk yaparak hayatını idame ettiren Araplar'la Dünya'ya kafa tutan cenk eden Türk'leri aynı kefeye koyma .
Biz , imkansızlıklar içerisinde çok savaş almışız , çok devlet yıkmışız...
Bu yüzden gurur duyuyorum kendi ırkımla . Yarın bizim de başımıza gelirse ben de seve seve kalıp savaşırım çünkü böyle gördüm Atalarımdan...
Ya onlar ? Adamlar cenk etmek nedir bilmezler. Barboros Hayrettin Paşa nın dediği gibi bunlar kılıç bile tutmayı bilmezler. Tarihleri boyunca hep ihanet ettiler hep kaçtılar. Gurur duyulacak bir tarihleri yok bilakis eleştirilip alay edilecek durumdalar..
Mazlum olursun sahip çıkılır. Ki çıkıldı da...
Ülkemiz de 4 milyondan fazla Suriyeli var. Her gün terminallerde garlarda havaalanlarında bombalar patlıyor , siz hala acıtasyon yapıyorsunuz.
O kadar zengin Arap ülkeleri dururken Türkiye de ne işleri var ? Bir tek biz mi Müslümanız anasını satayım ! Diğer din kardeşleri niye sahip çıkmıyor bunlara ?
Sudi Arabistan , Birleşik Emirlikler dururken bize ne halt düşüyor da sahip çıkıyoruz niye ?
Daha düne kadar 30 tane Uygur Türkü nü saatlerce havaalanında bekleten almayan Akp niye bu kadar peşinde bu işin sorgulanması gerekiyor.