Yozgat'ın KURTULUŞ günü olamayabilir ama bugunden sonra YOZGAT'ın KURTARIŞ günü var !

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Yozgat'ın o kadar nüfusu var mıydı?
Eğlenceli bir gün olmuştur eminim.

taş gibi kale gibi
zirvede kar gibi
konya var

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kılıçdaroğlu kendi vekillerinin kayda değer kısmını memleketlerinde seçim çalışması yapmaya gönderemedi. Gürsel Tekin gibiler alenen, "Yok kanzi ben İstanbul'da takılacağım." dedi. Sonra da birtakım sığırlar "Ama Chp Ankara'nın ötesinde yok" "aneliz"leriyle ekranlarda boy gösterdi. Chp yıllarca taşra muhalifini bir başına bıraktı. Artvin'deki birkaç teyze, İkizdere'deki birkaç Karadenizli aksi ihtiyar yıllarca mücadele etti, Yozgat'taki Chp'li, eşinden dostundan "deli" muamelesi gördü, Kandıra'daki muhalif ile akrabaları selamı sabahı kesti, muhtarlık seçiminde 10-15 oy alabildi. Chp bu insanları kaderleriyle başbaşa bıraktı. Tabii ki Yozgat'ta Akp %70 alır, Bayburt'ta %98,9. Senin taşra örgütün koltuk kapmaca oynuyor. Trakya'dan, Ege'nin yağlı ballı bölgelerinden, İstanbul'un, Ankara'nın, İzmir'in garanti yerlerinden adrese teslim aday olan vekillerin genel merkezde göt büyütüyor. Sonra bunun adı "Chp Ankara'nın ötesinde yok" oluyor. Yanlış anlaşılmasın, Chp hala daha Ankara'nın ötesinde yok. Halk şu an Chp'yi Ankara'nın ötesinde var ediyor. Yozgat'ta, Konya'da, Kayseri'de halk Chp'yi inşa ediyor. Taşrada bir başına, yıllarca ötekileştirilmiş o bir avuç muhalif insan var ediyor Chp'yi şu an. Sokağa inen, yaşlıya, emekçiye, pazarcıya dokunan ve Chp'yi temsilen "somut" bir olgu olarak sokakta kampanya yürüten İmamoğlu ve onun gibi birkaç Chp'li de ayak uyduruyor bu halka. Asırlarca Tekirdağ'dan adrese teslim vekillik kapan Faik Öztrak, Oğuz Kaan Salıcı gibilerin elini sürmeye tenezzül etmediği halka dokunuyor İmamoğlu ve birkaç Chp'li ve bu halk da karşılığını İmamoğlu'nun arkasında dimdik durarak veriyor. Bir kasketli çıkıp bir düzene meydan okuyor. Bir çiftçi çıkıp yıllarca köyünde verdiği mücadeleyi tüm ülkeye yayıyor.

Geçen bir topluma girdim işte konu nerelisine geldi orali buralı surali hepimiz söyledik biri sessiz kalıyor nerelisin söyler misin dedik gülerek "yozgat" ama ben hiç gitmedim babamın kökeni oralı " dedi sjsjsjsj

Evet evet utanıyor insanlar Yozgat'lıyım diyemiyor hıhı... Saçma sapan bi Yozgat takintiniz var ... sizin alay ettiğiniz o insanlar en azından sesini duyurmak , üretmek istiyor.
Ben alay etmiyorum ki onlar kendileri ile ediyorlar bir kaçı yozgatliyim demeye utanıyorum diyordu inanmazsan bu hafta içinde ses kaydi atarim benlik bişey yok :p

Ben alay etmiyorum ki onlar kendileri ile ediyorlar bir kaçı yozgatliyim demeye utanıyorum diyordu inanmazsan bu hafta içinde ses kaydi atarim benlik bişey yok :p
Bu kisinin psikolojik sorunlarının olduğunu isaret eder. Ama kabul edin takıntılısınız. Seviyorsunuz bu durumu...

• Hehe
Tepkiler: ne
Geri