-
-
-
-
-
- Web sitesi
- www.instagram.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Forum uyuyor onu napalımYozgat uyandıysa dünya uyanır be..
Herkes kendi sorunlarıyla uğraşıyor..ülkeyi kim takar altta kalanın canı çıksın.Forum uyuyor onu napalım![]()
Evet akpden bilirsiniz değil mi adam toplamayı?Yozgat'ın o kadar nüfusu var mıydı?
Eğlenceli bir gün olmuştur eminim.
Ben alay etmiyorum ki onlar kendileri ile ediyorlar bir kaçı yozgatliyim demeye utanıyorum diyordu inanmazsan bu hafta içinde ses kaydi atarim benlik bişey yok :pEvet evet utanıyor insanlar Yozgat'lıyım diyemiyor hıhı... Saçma sapan bi Yozgat takintiniz var ... sizin alay ettiğiniz o insanlar en azından sesini duyurmak , üretmek istiyor.
Bu kisinin psikolojik sorunlarının olduğunu isaret eder. Ama kabul edin takıntılısınız. Seviyorsunuz bu durumu...Ben alay etmiyorum ki onlar kendileri ile ediyorlar bir kaçı yozgatliyim demeye utanıyorum diyordu inanmazsan bu hafta içinde ses kaydi atarim benlik bişey yok :p
Tamam hadi üç gün banla hakettim sjsjsjBu kisinin psikolojik sorunlarının olduğunu isaret eder. Ama kabul edin takıntılısınız. Seviyorsunuz bu durumu...
Böyle saçma sebepten banladığımı gördün mü sen benim?Tamam hadi üç gün banla hakettim sjsjsj