ne
Elmas Üye
Yooo ama çok kızmış olabilirsin o yüzden dedim :pBöyle saçma sebepten banladığımı gördün mü sen benim?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yooo ama çok kızmış olabilirsin o yüzden dedim :pBöyle saçma sebepten banladığımı gördün mü sen benim?
Kızmadım ama bu forumun genelinde olan bir sorun ... sevmek zorunda degilsiniz , ama saygi duymak zorundasiniz...Yooo ama çok kızmış olabilirsin o yüzden dedim :p
hristiyan gavura verecek dayılarımız da var.@glu
Çok ilginç.
Ben bu, CHP Kozluk'ta miting yada propaganda yapmadı o nedenle tabiii kazanamaz laflarını anlamıyorum. Yunanan aday olsa yunana oy verilebilecek ortamda kimseye propaganda yada parti çalışması yapmam gerekmez.
Abi sen sonuç üzerinden değerlendirme yapıyorsun. Ben de sonucu doğuran sebepler üzerinden değerlendirme yapıyorum. Sen bu insanlara televizyon ve yazılı basın yoluyla ulaşamıyorsun. Ulaşabilen senin hakkında "Bunlar Yunan'dan dahi beter" algısı güdüyor ve sen olan biteni, hakkındaki bütün söylenenleri Ankara'dan takip ediyorsun. Akp ilk seçildiğinde toplumun çok ufak bir kesiminin desteğiyle geldi. İnsanlar hatırlamak istemiyor ancak o Akp hep sokaktaydı, sürekli halkın içindeydi. İnsanlar evinden çıkıp çarşıya pazara gittiğinde seni değil, Akp'ye görüyor ve orada seni değil, kanlı canlı görebildiği insanınların söylemlerini kerteriz alıyor. Ben Sultangazi'de daha noname bir isimken İmamoğlu'nun "1 milyor bizim neyimize yetmiyor yeeenim" diyen dayıları nasıl kafa kola aldığını, hayatları boyunca Chp'den ölümüne nefret etmiş insanları nasıl tavladığını kendi gözümle gördüm. Bu iş sessiz, kimsesiz ve karamsar kesimin oyunu almakla olur ve İmamoğlu bunu 3 defa yaptı. Ben İstanbul'da Chp İstanbul teşkilatının nasıl çalıştığına şahidim. Seçim sürecini genel merkezden, il teşkilatından değil pazarlardan, meydanlardan, sokaklardan yönettiler. Kadıköy'de, Bakırköy'de, Ataşehir'de falan da değil ha, Eyüpsultan'ın sokaklarında, Gaziosmanpaşa'da, Çekmeköy'de yaptılar bunu. Sen Yozgat'taki insana elini uzatacak, arkasında duracaksın ve o insan da ben yalnız değilim diyerek inisiyatif alacak, sokağa çıkacak, imza standında duracak, oy versin diye çevresini yoklayacak. "Yok ben Kars'a gitmem, seçim çalışmasını İstanbul'da yapacağım." diyen adamlar yüzünden Chp hakikaten Ankara'nın ötesinde varlık gösteremedi ama gösterecek. Halk onları da hizaya getirecek.@glu
Çok ilginç.
Ben bu, CHP Kozluk'ta miting yada propaganda yapmadı o nedenle tabiii kazanamaz laflarını anlamıyorum. Yunanan aday olsa yunana oy verilebilecek ortamda kimseye propaganda yada parti çalışması yapmam gerekmez.
He yawww heeee...@yoSun katılmamışsa o mitinge, diğerleri de gerçek Yozgatlı değildir.
Birde, bunlar seçimsiz seçim kampanyasında enerjilerini tüketirler seçimler gelene kadar.
Günümüz yok olmasın da ama su gunlerde buna ihtiyacımız varGününüz kutlu olsun @yoSun
Severik gı Anadolu'yu <3 ;q
Ayy kurtuluşu diye okumuşum ayol khkhkg olsun dünü o malum gün ilan ediyoruz ahahagaGünümüz yok olmasın da ama su gunlerde buna ihtiyacımız var
Anadolu iyidir![]()