Young Boys - Galatasaray ( 3 - 2 )

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Arada ben de eleştirirken acaba abartıyor muyum diye düşünüyordum ama adam ciddi ciddi Türk hakem istemiş. Hakemlerle kazanmayı istediğini açıkça söyleyen teknik direktör olarak Okan’ı gördüm bu yaşıma kadar. Utanmıyorlar da yahu, çok ilginç gerçekten. Oldu olacak UEFA’nın başına da Büyükekşi’yi atasınlar;

Adamın dediği “Alman kantonu, resmi dillerinde Almanca da olan, Almanya ile bağları kuvvetli, Almanya’nın kıçının dibindeki bir ülkenin takımıyla oynuyoruz ve hakem Alman atanıyor. E bize de o zaman Azeri hakem atansın şartlar eşitlensin” diyor ama siz onu bile sağdan soldan alttan falan anlayıp anlamlandırıp yaygara peşindesiniz. Ülkenin takımının, başarısı da başarısızlığı da ülkeyi bağlayan bir takımın, vatandaşlarınca bu kadar yerden yere vurulabiliyor oluşu da takdire (!) şayan. Şu olay Fener’in Beşiktaşın başına gelse ortalığı ayağa kaldırır utanmadan gelir yine boku Galatasaray’ın üzerine atarsınız “Adamlar örümcek ağı gibi her yeri sarmış” zart zurt. Nefretiniz o kadar derin ki başarısızlığınızın tek sebebinin bu nefretten doğduğunu asla göremiyorsunuz. Başkanlarınız Galatasaray düşmanlığından transferlere, hocalara milyonlar harcıyor, sahaya falan girip racon kesiyor. Dünya basınına dahi rezil rüsva oluluyorsunuz, oluyoruz ama ne hikmetse hala yüzsüz arsız Galatasaray oluyor.

Altı haset, kıskançlık dolu bu nefretinizin esiri olmaktan kurtulamadığınız sürece kulüpsel düzeyde başarıyı rüyanızda dahi göremeyeceksiniz. Tek bir şampiyonluk sonrası dahi “Ulen güldük ama kelebek camından girmesinler” tribiniz de baki kalacak :)

Üzüldüğüm için yazdım. Cevaplarınızla da kahkaha atacağım. Yollayın gelsin :)

Adamın dediği “Alman kantonu, resmi dillerinde Almanca da olan, Almanya ile bağları kuvvetli, Almanya’nın kıçının dibindeki bir ülkenin takımıyla oynuyoruz ve hakem Alman atanıyor. E bize de o zaman Azeri hakem atansın şartlar eşitlensin” diyor ama siz onu bile sağdan soldan alttan falan anlayıp anlamlandırıp yaygara peşindesiniz. Ülkenin takımının, başarısı da başarısızlığı da ülkeyi bağlayan bir takımın, vatandaşlarınca bu kadar yerden yere vurulabiliyor oluşu da takdire (!) şayan. Şu olay Fener’in Beşiktaşın başına gelse ortalığı ayağa kaldırır utanmadan gelir yine boku Galatasaray’ın üzerine atarsınız “Adamlar örümcek ağı gibi her yeri sarmış” zart zurt. Nefretiniz o kadar derin ki başarısızlığınızın tek sebebinin bu nefretten doğduğunu asla göremiyorsunuz. Başkanlarınız Galatasaray düşmanlığından transferlere, hocalara milyonlar harcıyor, sahaya falan girip racon kesiyor. Dünya basınına dahi rezil rüsva oluluyorsunuz, oluyoruz ama ne hikmetse hala yüzsüz arsız Galatasaray oluyor.

Altı haset, kıskançlık dolu bu nefretinizin esiri olmaktan kurtulamadığınız sürece kulüpsel düzeyde başarıyı rüyanızda dahi göremeyeceksiniz. Tek bir şampiyonluk sonrası dahi “Ulen güldük ama kelebek camından girmesinler” tribiniz de baki kalacak :)

Bunlar anlar mı sence onu ?

IMG_2066.jpeg

Şaka maka dalga falan geçiyoruz ama objektif bakarsak Okan Hoca haklı. UEFA’dan rövanşa Halil Umut Meler’i, Arda Kardeşler’i ya da Abdülkadir Bitigen’i atamalarını bekliyoruz. Bakalım iddia ettikleri gibi tarafsızlar mı?

#kendinegeluefa

Şaka maka dalga falan geçiyoruz ama objektif bakarsak Okan Hoca haklı. UEFA’dan rövanşa Halil Umut Meler’i, Arda Kardeşler’i ya da Abdülkadir Bitigen’i atamalarını bekliyoruz. Bakalım iddia ettikleri gibi tarafsızlar mı?

#kendinegeluefa
olur mu büyükekşiyi de uefanın basına getirsinler tam olsun müptezeller ya

Bu hakem mevzusunu İsmail hoca dese ne maytap geçerler ama onu bile kılıfa sokuyorlar. Ee biz hakem diyimce hakemi de yeneceksiniz diyen sizlerdiniz…

sizin hakem deme hakkınız çok ali tarafından elinizden alındı
biz hakemler kötü dediğimizde diğer kulüplerle birleşip hakemler de hata yapar diye bildiri yayınladınız

mehmet büyükekşi tff başkanı olsun diye çok ali elinden geleni yaptı
ligde liderken sorun yoktu Galatasarayımız lider olunca çok ali büyükekşiye düşman oldu
ondan sonra nasıl olduysa büyükekşi Galatasarayı şampiyon yaptı.. yersen

tabi çok ali gavs gibi doğru da konuşsa yanlış da konuşsa müridleri peşinden ayrılmıyor

ne çabuk unuttunuz o günleri
bi doktora gidin B12 testi yaptırın

geçmiş olsun maçı izlemedim ama gs turu geçer burda.rakip kendi liginde puansal olarak berbat durumda,gs içerde bunları 3-4 yapar.

fakat ben şeye bakmaya geldim, icardı insta paylaşımı yok mu ? hep paylaşıyorsunuz burda göremedim ?
Hocam biraz sabret yakında başlarız.

Eee tamam işte bize öyle dediniz şimdi siz tribe giriyorsunuz. Hakem de ivan bebeklik yapmadı yani… Bence çok makul yönetim sergiledi.

Yooo
Bu cümleyle Türkçe dersi verecek son insan bile değilsin…

Geri