Young Boys - Galatasaray ( 3 - 2 )

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Ders almam, ders veririm.
TŞK
Jfjfjjd
Ya Türkçeyle alakası yok konunun.

Futbol konularını üyeler birbirine hakaret edip aşağılasın diye açmıyoruz. Tartışalım, eleştirelim ya da eğlenip de güzel vakit geçirelim diye açıyoruz. Lütfen aşırıya kaçan yorumlar yazmayalım.

Adamın dediği “Alman kantonu, resmi dillerinde Almanca da olan, Almanya ile bağları kuvvetli, Almanya’nın kıçının dibindeki bir ülkenin takımıyla oynuyoruz ve hakem Alman atanıyor. E bize de o zaman Azeri hakem atansın şartlar eşitlensin” diyor ama siz onu bile sağdan soldan alttan falan anlayıp anlamlandırıp yaygara peşindesiniz. Ülkenin takımının, başarısı da başarısızlığı da ülkeyi bağlayan bir takımın, vatandaşlarınca bu kadar yerden yere vurulabiliyor oluşu da takdire (!) şayan. Şu olay Fener’in Beşiktaşın başına gelse ortalığı ayağa kaldırır utanmadan gelir yine boku Galatasaray’ın üzerine atarsınız “Adamlar örümcek ağı gibi her yeri sarmış” zart zurt. Nefretiniz o kadar derin ki başarısızlığınızın tek sebebinin bu nefretten doğduğunu asla göremiyorsunuz. Başkanlarınız Galatasaray düşmanlığından transferlere, hocalara milyonlar harcıyor, sahaya falan girip racon kesiyor. Dünya basınına dahi rezil rüsva oluluyorsunuz, oluyoruz ama ne hikmetse hala yüzsüz arsız Galatasaray oluyor.

Altı haset, kıskançlık dolu bu nefretinizin esiri olmaktan kurtulamadığınız sürece kulüpsel düzeyde başarıyı rüyanızda dahi göremeyeceksiniz. Tek bir şampiyonluk sonrası dahi “Ulen güldük ama kelebek camından girmesinler” tribiniz de baki kalacak :)

Üzüldüğüm için yazdım. Cevaplarınızla da kahkaha atacağım. Yollayın gelsin :)
Şu yorumu kahkaha atarak okuyorum zaten sevgili dostum : ddd siz yazın uzun uzun ben okuyorum : dd

Öte yandan Okan’ın ne demek istediği açık. Hakemin Alman olması maçı yönetirken olumsuz bir etki yaratmadı ki. Gayet güzel yönetti adam. Gündem dahi olmadı, twitterdaki holigan gs hesapları dahi söz etmedi maç boyunca. Ama Okan’ın derdi algı yaratmak, başarısız ve kötü futbolunun üstünü bu tür tartışmalarla manipüle etmek. Terim’in yolundan gidiyor. Sürekli birileriyle kavgalı olma hali… Bu şekilde giderse ilk yarıyı göremeyeceğini kendisi de biliyor. Nitekim bu futbolla görebileceğini de sanmıyorum. Gs taraftarı sabırsızdır, başarı ister, yarım sezonluk başarısızlık adamın 2 yıllık başarısını silmeye yeter. Bunu kendi de biliyor. Başarısızlığının üstünü örtmeye çalışmasını anlarım ama açık açık maçımıza Türk hakem atayın (dolaylı olarak eyyamcılık yapsın) demek de yüzsüzlüğün kaçıncı seviyesi bilemiyorum. Hayatımda ilk defa bir teknik direktörün hakem sipariş ettiğine şahit oluyorum. Haliyle tuhaf karşılamam olağan olsa gerek : ddd

adam sahanın her yerinde daha napsın
ikinci golde de Icardinin attığı koşu iki kişiyi oyundan düşürüyo
Icardinin oyun zekası var
ömer üründül boş yapmış
Sen Ömer Üründül’ün dolu konuştuğunu ne zaman gördün ki? Tut ki 85 te Icardi’yi çıkartıp Berkan’ı aldılar yerine. Maç 2-0 takıma gol lazım forvet çıkartıp forvet sokacaktık oyuna hahsjsjs fifada yapsan gülerler alüminyum.

bunlar da fenerin skor sevdası gibi başladı
Allah daha çok versin

Geri