Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fenerbahçe'nin rakibi Lugano takımını ciddiye almayan Galatasaray taraftarı bu maçı da kolay buluyor mu?
Kendi adıma beklediğim sonuçtu ve hiç şaşırmadım. Galatasaray uzun zamandır kötü durumda ve sezona da iyi başlamadı. Bizden transfer ettiği oyuncu olmasa tamamen kötü bir futbol oynuyor.Galatasaray şayet o güne kadar toparlanamazsa maalesef büyük bir yenilgi yaşayacaktır.
Geçmiş olsun.Young boys kim arkadaşlar? Gözetepe gazisi haramzadelerin u19 takımı mı? xd
Arada ben de eleştirirken acaba abartıyor muyum diye düşünüyordum ama adam ciddi ciddi Türk hakem istemiş. Hakemlerle kazanmayı istediğini açıkça söyleyen teknik direktör olarak Okan’ı gördüm bu yaşıma kadar. Utanmıyorlar da yahu, çok ilginç gerçekten. Oldu olacak UEFA’nın başına da Büyükekşi’yi atasınlar;
Şöyle bir istatistiğe denk geldim. Sanırım neden Türk hakem istedikleri bununla özetleniyor;Yahu Mazlumcum, biz bunlar “utanmaz, arsız, algıcı ve açık açık kollanmak isteyen ve kollanan bir kulüp” dediğimizde şaka yaptığımızı mı sandınız? Bu sene muhtemelen biz şampiyonluk potasında olmayız. Olur da siz yarışın içinde olursanız ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız. La adamlar 1 haftadır Twitter’da silvanın golü ofsayttı diye yaygara koparıyor.
Avrupa’da bile hakem diye ağlıyorlar. En az 6 yiyecekleri maçtan 3 yiyip geldiler, suçu burada da hakeme atıyorlar. Karaktersizlik bunların kanına işlemiş. Dünya üzerinde bunlar kadar itici başka bir kulüp yoktur
25 milyon euro gelir elde edilecek ne olacak...Turu geçince ne olacak? Yine aynı Galatasaray ile fazla yol alınamaz ve bu durum yeni değil.
Bu mantıktan yola çıkarak mı FB turu İstanbul'da sonlandırdı?Turu geçince ne olacak? Yine aynı Galatasaray ile fazla yol alınamaz ve bu durum yeni değil.
Fenerbahçe ile Galatasaray'ı hiç kıyas yapmayalım çünkü Fenerbahçe kaliteli futbol oynuyor ve Avrupa maçlarında da yeniden kendini gösterecektir.Bu mantıktan yola çıkarak mı FB turu İstanbul'da sonlandırdı?
Hani dinime söven müslüman olsa misali senin konuşmaların.Fenerbahçe ile Galatasaray'ı hiç kıyas yapmayalım çünkü Fenerbahçe kaliteli futbol oynuyor ve Avrupa maçlarında da yeniden kendini gösterecektir.
Turu geçse de devam edemeyeceğini vurguluyorum çünkü lig maçlarında bile iyi oynamayan bir takım Galatasaray ve geçen sezon bu sorunu yüzlerce defa yazdı yorumcular, keşke dikkate alıp da sezona iyi hazırlanmış olsalardı.
Sizi ağır yenilgiden kurtaran da bizden transfer ettiğiniz oyuncu...