Young Boys - Galatasaray ( 3 - 2 )

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
minimum 4 transfere ihtiyacı olan takımın (3 yıldır böyle bu durum) sönük, ikili mücadelede eksik, çabuk sinmesi normal. skor önemli değil şu an. 1.90 boy ortalaması olan takıma karşı kerem, lucas, mertens ile havadan oynamaya çalışıyoruz. akıl tutulması gibi bir şey bu. yenilgiler olabilir ama kimse gözünün önündeki felaketi görmüyor açıkçası. bu takım turu geçse de -ki geçmek zorunda- ucl'de perişan ederler. herkes bu maçı hocaya yazacaktır ama ben böyle düşünmüyorum. en azından tüm suçu hocaya yüklemek doğru degil. bu takımın kurgusu, oluşumu, parçaları eksik. ve ne yazık ki böyle kalmaya devam edecek gibi görünüyor.

Fenerbahçe'nin rakibi Lugano takımını ciddiye almayan Galatasaray taraftarı bu maçı da kolay buluyor mu?
Galatasaray şayet o güne kadar toparlanamazsa maalesef büyük bir yenilgi yaşayacaktır.
Kendi adıma beklediğim sonuçtu ve hiç şaşırmadım. Galatasaray uzun zamandır kötü durumda ve sezona da iyi başlamadı. Bizden transfer ettiği oyuncu olmasa tamamen kötü bir futbol oynuyor.

Lig şampiyonu olmanın kriter olmadığını defalarca yazmıştım ve Avrupa takımları karşısında hiçbir varlık gösteremeyen takım, şampiyon olsa ne olur olmasa ne olur? Fenerbahçe en azından Konferans Ligi'nde çeyrek final oynadı.

Bu sezon da lig maçı kazanınca havalara giren Galatasaray yine UEFA maçlarında hiçbir başarı gösteremeyecektir. Şimdiden geçmiş olsun, fazla bir ilerleme kaydedemez hatta turu geçebileceğini bile sanmıyorum.

Young Boys karşısında attığı iki golle maça damga vuran Michy Batshuayi, mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İkinci maça konsantre olacaklarını ifade eden Belçikalı oyuncu, “Aldığımız sonuçtan dolayı mutsuzuz. Sentetik bir sahada oynadık. Bu bizim için kolay bir saha değildi. Burada iki gol attım. Çok fazla süre alamadım ama hocamızla konuştuk. Bana çok olumlu şeyler söyledi, motive etti. Ben de sahaya çıkıp gollerimi attım. Sonuçtan mutlu değiliz ama ikinci maçımız var. Ona konsantre olacağız.” diye konuştu.

Rövanş hakkında ise Batshuayi, “Burada sadece bir oyuncuyum. Herkesin hocaya güveni var. Hocamız ikinci maç çözümü bulacaktır.” ifadelerini kullandı.

Young boys kim arkadaşlar? Gözetepe gazisi haramzadelerin u19 takımı mı? xd
Geçmiş olsun.:)

images

Arada ben de eleştirirken acaba abartıyor muyum diye düşünüyordum ama adam ciddi ciddi Türk hakem istemiş. Hakemlerle kazanmayı istediğini açıkça söyleyen teknik direktör olarak Okan’ı gördüm bu yaşıma kadar. Utanmıyorlar da yahu, çok ilginç gerçekten. Oldu olacak UEFA’nın başına da Büyükekşi’yi atasınlar;

Arada ben de eleştirirken acaba abartıyor muyum diye düşünüyordum ama adam ciddi ciddi Türk hakem istemiş. Hakemlerle kazanmayı istediğini açıkça söyleyen teknik direktör olarak Okan’ı gördüm bu yaşıma kadar. Utanmıyorlar da yahu, çok ilginç gerçekten. Oldu olacak UEFA’nın başına da Büyükekşi’yi atasınlar;

Yahu Mazlumcum, biz bunlar “utanmaz, arsız, algıcı ve açık açık kollanmak isteyen ve kollanan bir kulüp” dediğimizde şaka yaptığımızı mı sandınız? Bu sene muhtemelen biz şampiyonluk potasında olmayız. Olur da siz yarışın içinde olursanız ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız. La adamlar 1 haftadır Twitter’da silvanın golü ofsayttı diye yaygara koparıyor.

Avrupa’da bile hakem diye ağlıyorlar. En az 6 yiyecekleri maçtan 3 yiyip geldiler, suçu burada da hakeme atıyorlar. Karaktersizlik bunların kanına işlemiş. Dünya üzerinde bunlar kadar itici başka bir kulüp yoktur

Yahu Mazlumcum, biz bunlar “utanmaz, arsız, algıcı ve açık açık kollanmak isteyen ve kollanan bir kulüp” dediğimizde şaka yaptığımızı mı sandınız? Bu sene muhtemelen biz şampiyonluk potasında olmayız. Olur da siz yarışın içinde olursanız ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız. La adamlar 1 haftadır Twitter’da silvanın golü ofsayttı diye yaygara koparıyor.

Avrupa’da bile hakem diye ağlıyorlar. En az 6 yiyecekleri maçtan 3 yiyip geldiler, suçu burada da hakeme atıyorlar. Karaktersizlik bunların kanına işlemiş. Dünya üzerinde bunlar kadar itici başka bir kulüp yoktur
Şöyle bir istatistiğe denk geldim. Sanırım neden Türk hakem istedikleri bununla özetleniyor;

güne böyle başladık.
yalnız yorumlara bakıyorum da galatasaray karşısında yılların ezilmişliği göze çarpıyor, üzücü.

Evet beyler Galatasaray hiç iyi oynamadı, geride çok hata yaptı ama bu sizin takımın iyi olduğunu göstermez, eziklik yapmanız sizi sadece küçültür ve ele verir.

Turu geçince ne olacak? Yine aynı Galatasaray ile fazla yol alınamaz ve bu durum yeni değil.

Bu mantıktan yola çıkarak mı FB turu İstanbul'da sonlandırdı?
Fenerbahçe ile Galatasaray'ı hiç kıyas yapmayalım çünkü Fenerbahçe kaliteli futbol oynuyor ve Avrupa maçlarında da yeniden kendini gösterecektir.

Turu geçse de devam edemeyeceğini vurguluyorum çünkü lig maçlarında bile iyi oynamayan bir takım Galatasaray ve geçen sezon bu sorunu yüzlerce defa yazdı yorumcular, keşke dikkate alıp da sezona iyi hazırlanmış olsalardı.

Sizi ağır yenilgiden kurtaran da bizden transfer ettiğiniz oyuncu...

Fenerbahçe ile Galatasaray'ı hiç kıyas yapmayalım çünkü Fenerbahçe kaliteli futbol oynuyor ve Avrupa maçlarında da yeniden kendini gösterecektir.

Turu geçse de devam edemeyeceğini vurguluyorum çünkü lig maçlarında bile iyi oynamayan bir takım Galatasaray ve geçen sezon bu sorunu yüzlerce defa yazdı yorumcular, keşke dikkate alıp da sezona iyi hazırlanmış olsalardı.

Sizi ağır yenilgiden kurtaran da bizden transfer ettiğiniz oyuncu...
Hani dinime söven müslüman olsa misali senin konuşmaların.

geçmiş olsun maçı izlemedim ama gs turu geçer burda.rakip kendi liginde puansal olarak berbat durumda,gs içerde bunları 3-4 yapar.

fakat ben şeye bakmaya geldim, icardı insta paylaşımı yok mu ? hep paylaşıyorsunuz burda göremedim ?

Geri