ÜSözlük yoSun

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çok güzel bir evlat yetiştiren babacığını rahmetle ve sevgiyle anıyorum. Mekanı cennet olsun. Seni de seviyorum, sarıldım.

Nickim uzerine olan yorumlayisina cok guldum. Melis 'Hoca' olarak anilmayi cok isterdim ama maalesef ki degilim. Adsds

Poncikleri ile olan konusmalarina denk geldigimde keyifle okuyorum. Saygili, eglenceli iletisimini sevdim. Yeni yılda mutlu olacagi ne varsa onunla olsun hep. Amin.

Selam kıvırcık, bu aralar sözlükleri gezerken buraya uğramadan geçmek olmazdı. Kimse bilmez ama en eski seni tanırım :)
Bir ara arkadaşlığımız sendeledi ama yıkılmadı, zaten seninle kavga etmekte güzel.. neymiş Ferdi abiden oy istemişim.. isterim tabii
Arkadaş canlısı, samimi ve sevecen hallerini seviyorum, zor süreçlerde insanların yanında olman güzel, eh bir şalgamı hak ettin, söz verdiğim gibi halledeceğim.. seni her daim iyi görmek istiyorum, şartlar ne olursa olsun hep yanında olacağım. İyi kal yoSun hanımcığım.

Tam koç ya…
Agresif sinirli ama bi o kadar da yumuşak merhametli canım yosunum… sinirlenince beni bile tanımadı dün gördüm skj seni mi tanır run….
Bu aralar şeyi sorgulamaya başladım acaba lari seni mi daha çok seviyor beni mi…. bi ara onu seçim yapmak zorunda bırakalım…

Mııır mıııır kedi gibi minnoş minnoş sevilir 😻

yosun. ilk zamanlar vallahi gıcık oluyordum, hatta boğasım geliyordu. şaka şaka hahah. :o zaman geçtikçe aslında boğmak istemediğim biri olduğunu anladım. sevdiğim ve saygı duyduğum üyelerden biri. forum için emeği de az değildir. eski developerımızdı. ben yerine geçince bir ara bana ufak bir ayar oldu hissettim. ama sonra onun da benlik bişey olmadığını anladı. sonuçta tatlıya bağlandı gizliden gizliye 😂 iyi ki de bağlandı. şimdi bakınca iyi ki forumda var dediğim kişilerden. severiz yosun ablamızı. hakkaniyeti gözeterek bir takım şeyleri yazıp cizdigine eminim.

şimdi bu yazdıklarımdan da bana ayar olmaz inşallah. amin. 😄

ben yerine geçince bir ara bana ufak bir ayar oldu hissettim.
yok bunu tamamen yanlış hissetmişsin :=)
Swat'ın adaletsiz tutumları , gazla çalışması ( ki bunu öğrendik) ben kendim için değil ama emek veren herkesle helalleşirsin . Eklerken nasıl sorup ekliyorsan , vedalaşınca da teşekkür edersin. Adam admin özele yazıyor adamlara yazıyı görmeden adminliklerini alıyor... Kimse neden silindiğini bilmiyor. Bana kendisi seni tutayım filan dedi dedim yooo ne istiyorsan yapabilirsin. Sana akıl verenlerin izinden git :D
akıl verende dalga geçen de aynı kişilerin olması mutlu etti beni ama :D
Yetkilik bir durum yoktu yani tamamen haksızlıklara karşı tutum benim ki...
Şurada çoğu insan bilmez neden silindiğimizi... sevenlerimiz üzülür, sevmeyenler zafer ilan eder bak nasıl sildirdik yosunu hgahahahah. Ben sevmediğim, muhatap olmadığım insanların da işini çözdüm. Nick name bakarak işlem yapmamazlık yapmadım. Herkesin her şeyi bilmesine gerek yok zaten. Kimseye bir şey ispat etmek için burada değildik , hatır gönül işine başladık sonra iki yüzlü şeytanların hepimizi araştırmasıyla son buldurduk hikayemizi...
Ben en çok scope üzüldüm bu olayda aslında kendisine değil emeklerine adam bir şey öğrenmek için çabaladı , fikirleri güzeldi , yazılımcı olduğundan zehir gibiydi onu bile harcadılar hepsi hemde...
yani senlik durum yoktu beni silebilirdi evet ama scope silinmemeliydi zaten çoğu şeyi öğrenmişti benden daha iyiydi artık... lawyer silinmemeliydi...
kendi sözlüğümde neler yazdırdın bana ayar oldum sana:D

Konu
yok bunu tamamen yanlış hissetmişsin :=)
Swat'ın adaletsiz tutumları , gazla çalışması ( ki bunu öğrendik) ben kendim için değil ama emek veren herkesle helalleşirsin . Eklerken nasıl sorup ekliyorsan , vedalaşınca da teşekkür edersin. Adam admin özele yazıyor adamlara yazıyı görmeden adminliklerini alıyor... Kimse neden silindiğini bilmiyor. Bana kendisi seni tutayım filan dedi dedim yooo ne istiyorsan yapabilirsin. Sana akıl verenlerin izinden git :D
akıl verende dalga geçen de aynı kişilerin olması mutlu etti beni ama :D
Yetkilik bir durum yoktu yani tamamen haksızlıklara karşı tutum benim ki...
Şurada çoğu insan bilmez neden silindiğimizi... sevenlerimiz üzülür, sevmeyenler zafer ilan eder bak nasıl sildirdik yosunu hgahahahah. Ben sevmediğim, muhatap olmadığım insanların da işini çözdüm. Nick name bakarak işlem yapmamazlık yapmadım. Herkesin her şeyi bilmesine gerek yok zaten. Kimseye bir şey ispat etmek için burada değildik , hatır gönül işine başladık sonra iki yüzlü şeytanların hepimizi araştırmasıyla son buldurduk hikayemizi...
Ben en çok scope üzüldüm bu olayda aslında kendisine değil emeklerine adam bir şey öğrenmek için çabaladı , fikirleri güzeldi , yazılımcı olduğundan zehir gibiydi onu bile harcadılar hepsi hemde...
yani senlik durum yoktu beni silebilirdi evet ama scope silinmemeliydi zaten çoğu şeyi öğrenmişti benden daha iyiydi artık... lawyer silinmemeliydi...
kendi sözlüğümde neler yazdırdın bana ayar oldum sana:D

Yuhhh. Beklemiş bunları demek için sözlüğe yazmami...
Swatin sözlüğüne yaz bunları 😂
Bakın arkadaslar sahitsiniz konuşmanın içinde hiç RK yok :p

güç zehirlenmesi yaşıyordu, neyse ki indirdik yönetimden.
0

ilk kez katıldım pleske
alı kıran baş kesen olmuştu
yosun 2 adım kay oturalım diyemiyorduk
Battal gazi kesilmişti başımıza
e6c050f52daff7ac0365740bf2ab51bd.jpg

Geri