ÜSözlük yoSun

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çok güzel bir evlat yetiştiren babacığını rahmetle ve sevgiyle anıyorum. Mekanı cennet olsun. Seni de seviyorum, sarıldım.

Nickim uzerine olan yorumlayisina cok guldum. Melis 'Hoca' olarak anilmayi cok isterdim ama maalesef ki degilim. Adsds

Poncikleri ile olan konusmalarina denk geldigimde keyifle okuyorum. Saygili, eglenceli iletisimini sevdim. Yeni yılda mutlu olacagi ne varsa onunla olsun hep. Amin.

Selam kıvırcık, bu aralar sözlükleri gezerken buraya uğramadan geçmek olmazdı. Kimse bilmez ama en eski seni tanırım :)
Bir ara arkadaşlığımız sendeledi ama yıkılmadı, zaten seninle kavga etmekte güzel.. neymiş Ferdi abiden oy istemişim.. isterim tabii
Arkadaş canlısı, samimi ve sevecen hallerini seviyorum, zor süreçlerde insanların yanında olman güzel, eh bir şalgamı hak ettin, söz verdiğim gibi halledeceğim.. seni her daim iyi görmek istiyorum, şartlar ne olursa olsun hep yanında olacağım. İyi kal yoSun hanımcığım.

Tam koç ya…
Agresif sinirli ama bi o kadar da yumuşak merhametli canım yosunum… sinirlenince beni bile tanımadı dün gördüm skj seni mi tanır run….
Bu aralar şeyi sorgulamaya başladım acaba lari seni mi daha çok seviyor beni mi…. bi ara onu seçim yapmak zorunda bırakalım…

Geri