ÜSözlük yoSun

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
madem hortlatıldı birkaç şey yazmam lazım yoksa ölürüm… öncelikle annesi beni daha çok seviyor diye bozuluyor bunu kınıyorum. ne var yani seni aramıza alıp evlen diye darladıysak, çok masumduk ve niyetimiz iyiydi. kıskanç… annesi ordan sektirip beni darlamasa daha iyi bir ekip olabilirdik ama olsun hala bff’im odur. sözlüğünde anneni övmem peki sjsjk, hatlar karıştı.

her durumda destek olan, düşünen, yardım eden ve UYARAN koca yürekli bir kadın. genel olarak hissettiğim her şeyin çıktığına inanırım ve benim gibi birinin daha olması muazzam. bazen hissetmeye üşendiğim noktalarda devreye girip ortalığı toparlar, yol gösterir ve destek olur yositom. ben söylediği şeylerde bazen aman yok be derim ama bi zaman sonra söyledikleri yaşanınca da boynumuz kıldan ince vur gitsin deriz yani… ama vurmuyo, kıyamıyo. çünkü çok tatlıyım. anneni ve kendimi yeterince övemedim ama olsun, bizi elinde tutabildiğin için seni övdüm… sjsjj. muck kardeşim, ablam, görümcem, eltim ve yengem… <3

beşiktaşlı olması dışında hiç bir problem yok. bir de semiz otunu çok abartıyor. burda bana karşı bir kıskançlığının olduğunu düşünüyorum.
bir de oğlumla evlenme planı var. bir an önce evlenip daha fazla maddi hasar almamı engeller umarım.

Sesinin muhtesemliği yeter gerci ses dedim eyvah arkadas ortamı forumdan ibaret olanlar bunu meriçlik olarak algilayabilir. :D Çok tatlı ımmmm başkaaaa yine tatlı 10 kek borcu var bana..Annesi beni kendisinden ve melodan daha çok sever bana öyle söyledi...İsmimi çok beğendi bir de..<3

Bu tur ortamlar olsun; forum, irc vs fark etmez. İyiki tanidim, iyiki hayatimda dedigim birkac kisiden biridir hatta iki kisiden biri diye tabir edebilirim. Ben gun icinde hani burada veya bu tip ortamlardan olan kisilerin aksine hemen hemen 2-3 kisi disinda kimseyle sohbet etmiyorum. Cok kadim dostumdur. Hani olur ya rahatca konusabildiginiz birileri vardir. Tam olarak oyle. Bazen sinirlendiriyorum. Benim gibi birine katlanmak cok zor ama kendisi bir sekilde basariyor, yapiyor bu sporu.:D Tertemiz bir kalbi var ve bazen kirmaya yakin oldugum oluyor malesef.:)

Guven konusunda zerre suphemin olmadigi ve her seyimi cok rahat anlattigim, anlatabilecegim kisi. Hani agiz dolusu sovse karsilik vermem. Doner girgir yaparim yine.:D

Seviliyorsun kanka. Cansin.^^

bir gün göklerden bir karar tüm insanlığa açıklansa, dese ki; dünyanın bütün çocuklarını kime emanet edelim?

yosun derdim, derim, diyeceğim.

kökünün uçsuz bucaksızlığından karşılıksız sızan tek şey merhamet ile bezenmiş sevgi, algılayabilene, alabildiğince alabilene...
hayatta her şey dilediğin gibi olsun, canım.

yoSun eskiden sıkça konuşurduk. Forum oyunlarında falan hep karşımıza çıkardı şimdi biraz kendini geriye çekti. Bazen neşeli bazen ağır. Ama yakışıyor ona güzel olan herşey gönlünce olsun arkadaşım.

dillere destan bir enerjisi var, ondan bahsetmeye gerek yok... ama hayranım o dik duruşuna, sorunlar yaşasa da yansıtmamaya çalışışına, bitmeyen enerjisine ve gülümseyişine.
çok temiz kalpli. sabrının sonuna kadar da gider hep, aşıldı mı patlar gider işte bazı şeyler.
ay bi de hamarat... bazen komşu olsaydık da mutfağına misafir olsaydım diyorum jbjbösjjz. her konuda, elinden gelen her şeyi yapmaya çalışan, merhametli yosunkom benim. iyiliğin ve güzelliğin daim olsun. pek severim seni. :emoji_black_heart:

İyidir iyi güzel insandır arada beni sinir ediyor bide yazıyor ki bana sinir oldu bugün yazıyı Ahaha Sjsjsj
Alkış emojisi getirecek bize :d

susmuyor, bıraksan üç dört saat konuşur. bazen yalandan kapı çalıyor diyorum ya da başka bir bahane öne sürüyorum da öyle kurtuluyorum : /

eskiden, kendisini sevmediğimi dile getirmiş ama sevmiyor demeyelim de enerjimiz tutmuyor, elektrik alamıyorduk diyelim yosuncuğum.kskzjs yine de o dönemlerde de problem yaşamamıştık diye anımsıyorum. şimdilerde ise daha iyi anlaşır, daha bir sever olduk birbirimizi. pozitif ve yardımsever oluşu burada öne çıkan en güçlü özelliklerinden. iyi ki buralarda<3

biz niye anlaşamıyorduk bende bilmiyorum inan .p
bu ne saçmalik noluyo yaa hadi bi adım at nef diyerekteeenn ve her sey cok güzel oldu (:
böyle cici kalmaya devam et, en tatlı şeyler seninle olsuuuunnn

nicki çok tatlı tıpkı kendisi gibi .)) sağduyulu ve adaletli adminiçem her şey gönlünce olsun...

Geri