S
She`
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
/* hehe (: güzel bir paylaşım olmuş hoşuma gitti .. */
She` şapka çıkarttım yine :p harikasın valla güzel yakalamışsın :p
ama beni yakalamasaymışsın iyiymiş :p :dyg::p
HÜMA veya TATLI hesabıma girip böyle mesajlar atmaya utanmıyor musunuz yada mesajlarımı editlemeye ayıptır günahtır mübarek 3 aylara girdik şu attığınız mesaja bakın hemde benim ağzımdan cıx cıx başımıza taş yağacak
:p
şaka bir yana hoşuma gitmişti yazmıştım ama buraya çıkacağını unutmuşum ben onun ya :p neyse anı oldu
Tamam itiraf ediyorum tatlı ile tılsımı ben bozdum.@She` şapka çıkarttım yine :p harikasın valla güzel yakalamışsın :p
ama beni yakalamasaymışsın iyiymiş :p :dyg::p
@HÜMA veya @TATLI hesabıma girip böyle mesajlar atmaya utanmıyor musunuz yada mesajlarımı editlemeye ayıptır günahtır mübarek 3 aylara girdik şu attığınız mesaja bakın hemde benim ağzımdan cıx cıx başımıza taş yağacak
:p
şaka bir yana hoşuma gitmişti yazmıştım ama buraya çıkacağını unutmuşum ben onun ya :p neyse anı oldu![]()
Sahtekarlık A.Ş.
@EroL :p
Kalifiye eleman lazımsa her türlü kalpazanlık, alengirlik ve su yüzüne çıkıcı tecrübelerimle hazırım ben büyük ortaklığa![]()
![]()
![]()
![]()
Çıraklarda mı yetiştiriyormuş))
Çırak değil :hih: ben zaten kalifiye bir elemanım bu konuda
Ortak olacak kadar hatta :p
bu ay yokum malzeme kıtlığı olmuş :haha: ben profil oyununda ne yaptım hala çözemedim![]()
eline sağlık she