Yorumsuz Üyeler Sayı - 6

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Sahtekarlık A.Ş.

EroL :p

Kalifiye eleman lazımsa her türlü kalpazanlık, alengirlik ve su yüzüne çıkıcı tecrübelerimle hazırım ben büyük ortaklığa :D :D :D :D

She` şapka çıkarttım yine :p harikasın valla güzel yakalamışsın :p

ama beni yakalamasaymışsın iyiymiş :p :dyg: :D:D:D:D:D:p

HÜMA veya TATLI hesabıma girip böyle mesajlar atmaya utanmıyor musunuz yada mesajlarımı editlemeye ayıptır günahtır mübarek 3 aylara girdik şu attığınız mesaja bakın hemde benim ağzımdan cıx cıx başımıza taş yağacak

:p :D:D:D

şaka bir yana hoşuma gitmişti yazmıştım ama buraya çıkacağını unutmuşum ben onun ya :p neyse anı oldu :D:D

She` şapka çıkarttım yine :p harikasın valla güzel yakalamışsın :p

HÜMA veya TATLI hesabıma girip böyle mesajlar atmaya utanmıyor musunuz yada mesajlarımı editlemeye ayıptır günahtır mübarek 3 aylara girdik şu attığınız mesaja bakın hemde benim ağzımdan cıx cıx başımıza taş yağacak

şaka bir yana hoşuma gitmişti yazmıştım ama buraya çıkacağını unutmuşum ben onun ya :p neyse anı oldu :D:D

töbe anam :D şifreni mi biliyok lan :D :D oldu valla

@She` şapka çıkarttım yine :p harikasın valla güzel yakalamışsın :p

@HÜMA veya @TATLI hesabıma girip böyle mesajlar atmaya utanmıyor musunuz yada mesajlarımı editlemeye ayıptır günahtır mübarek 3 aylara girdik şu attığınız mesaja bakın hemde benim ağzımdan cıx cıx başımıza taş yağacak

Tamam itiraf ediyorum tatlı ile tılsımı ben bozdum. :D Onların bilinç altını yıkamaktayım içten içe işliyorum. :D
Tılsımım pot kırmasa asla itiraf etmez idim bunu. Ben onu hipnoz ettim öyle yazdı tılsım onu aaa lütfen. :zuha:
Kötüyüm ben kötüyüm herkesi hasta ederim ağzını bozarım niihahahha. :zuha::zuha::zuha:

Bir Sonraki Yorumsuz üyelerde Olacak biliyorsunuz dimi ? Hani buradaki yorumlar kullnılmaz mantığındaysanız Yanılıyorsunuz :zuha::zuha:

bu ay yokum malzeme kıtlığı olmuş :haha: ben profil oyununda ne yaptım hala çözemedim :D:D:D:D
eline sağlık she

Gözlerim doldu gülmekten bazılarına, emeğine sağlık. :o

Geri