Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
eline emeğine sağlık çok yerinde olmuş hepsi teşekkürler @She'
Haklısın Fenerbahçe'ye ne yazılsa çizilse mübah, gs için ise dur orada ateş ederim vari herkes. Siz haklısınız kötü laf söylemenize kızdığım için Fenerbahçeye ben özür dilerim yani Fenerbahçe kategorisinde konu var oraya istediğiniz hakareti ediniz...
@KimsE nin doğum günü mesajı neydi öyle yaa![]()
Uzun zamandır bekliyordum bunu, keyifle okudum çok da güldüm ki eline sağlık @She`m :srl:
Rica ederim Okuyan gözlerinize Sağlık![]()
Tam tersiHem özür diliyor Hemde Sonuna lafını esirgemiyor Ahh ahh naısl başa çıkacağız biz seninle Canım
![]()
Özel konuşmalardna sonrada bu mesaj bir garip geldiÖzeldeki gibi karşılamanı bekliyordum
KimsE ye sormak lazım onuNaısl bir durumdaydı kim bilir
Sağolasın canısım Okuyan gözlerine Sağlık :srl:
:d bi anda yazdım onu senin için değil genel olarak yazdım![]()
ya süpersin yine emeğine sağlık canımher seferinde en güzel yazımı yakalıyosun seni tebrik ediyorum :zuha:
Nee neee nee? Yanlış mı okudum diye iki kere okudum birde. :zuha:yine süperdi hepsi ama ; @TıLsıM benle kala kala ağzı yayık olmuşyeni farkettim o değilde ben yazmışım gibi hissettim ee kolay değil üzüm üzüme baka baka kararıyor eskiden öyle cümleler yazarken bilem utanırdı bu kız ben küfür edince sus kız ayıp derdi ne günlerde be
işte bu ; darısı @Mısra ve @HÜMA ya
![]()
Nee neee nee? Yanlış mı okudum diye iki kere okudum birde. :zuha:
Sevgili adminem emin misiniz bu düşüncelerinizde acaba?Ama merak etmeyin izinizdeyim de çaktırmıyorum, ben saman altından su yürütüyorum. :zuha:
TıLsıM dehşetsin yavrum idolümüzsün bundan sonra.
Küfür evrenseldir diye savunmak geldi içimden ne güzel anlatmışsın sen öyle balım.yo dogru okudun küfür bir dilin rengidir felsefesini savunurumyani aslında orda demek istedigim şuydu
@TıLsıM da tabularını yıkıyor biraz daha içinden geldigi gibi davranmaya başlıyor tabi forum içinde küfür ederse yada küfüre kaçan argo konuşursa kurallara uymaz ama bunun gibi ufak tefek şeyler samimi oldugunu gösteriyor
yürüt anam
tılsımın yazdıgını bende iki kez okudum
![]()
Yönetimdeki konuşma güzeldi :p
idealistim ve mangacık çok ama çok seviyorum :p İkisyle aynı anda nasıl sevgili olayım ben ki :p
She bir dahakine mangayı izle onun yazıları çok komiktir :p Bizmki bitmeyen dostluk :p
O kimse benim yazılarımı tek sildi profilimde sinir olmuştum onaYoksa ben kimseyi himaye altına aldım yok
Herkeslede konuşmuyorum artık
![]()
Manganın teli skype var bende :p Oradan konusuyordum ki :p ama canımlı cicimli değil tabi
Kaçamak kaçamak yorumlar:haha: Ve farkettim ki ben Manga ile ide@list kadar Samimi değilsin. İde@listte Başka birşey var. Gözümüzden kaçacağını m ısanıyorusn ? :zuha: Doğrularla gel bana
![]()
Manganın teli skype var bende :p Oradan konusuyordum ki :p ama canımlı cicimli değil tabi@ide@list telini vermedi bana :p Buradan duyrulur artık versin telini :p sevgili sansınlar bizi daha iyi yaklaşmazlar ona
![]()
Hatunlara fena takıldım bende :zuha::zuha:
Özel hayatına gelince Sen özel hayatını ulu orta yaşarsan Bende işime yarayan kısımları alır gerisiyle ilgilenmem :haha:Saygılar efem:zuha:
Küfür evrenseldir diye savunmak geldi içimden ne güzel anlatmışsın sen öyle balım.Küfür hakları savunucusu ilan ediyorum artık kendimi. Valla yoldan çıkmaya şevk ettiniz benden günah gitti.
Ama şu da var tabii 'lütfen forum kurallarına uyalım' lütfen dedim bakın kibarım, bir tek bana izin verdi tatlı size değil ahahaha ona göre. :zuha:
Nerden ne aldım he maşallah bana.
Tılsım dehşet hatun ya.Gelince bunları görünce kim bilir neler diyecek. Belki de inkar edecek shop o shop diye. :zuha: