Günlük Yolunda gitmeyen adam

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
kitap okumayı sevmiyorum tşkler... Sevdiklerime okutup özetini dinleyeme bayılıyorum ama :D
Sinan Çetin yönetmenliğinde çekilmiş Romantik filmini öneririm. Çoğu beğenmemiş olsa da benim çok sevdiğim içerisinde çok iyi replikler ve çok güzel film müzikleri olan bir yapım. Öte yandan Teoman'ın bizzat kendi filmi olan Balans ve Manevra'yı da öneririm. Bu filmi de pek çok insan sevmemiş. Ama ben sevmiştim.

Sen şimdi film izlemeyi de sevmiyorsundur. Ben sana bi ara özet geçerim :liv:

Sinan Çetin yönetmenliğinde çekilmiş Romantik filmini öneririm. Çoğu beğenmemiş olsa da benim çok sevdiğim içerisinde çok iyi replikler ve çok güzel film müzikleri olan bir yapım. Öte yandan Teoman'ın bizzat kendi filmi olan Balans ve Manevra'yı da öneririm. Bu filmi de pek çok insan sevmemiş. Ama ben sevmiştim.

Sen şimdi film izlemeyi de sevmiyorsundur. Ben sana bi ara özet geçerim :liv:
Film izlemeye bayılırım:=)
:liv: seni yormayayım zaten selim içinden geçiyor:D

Dün akşam bol vitaminli şifa kaynağı terbiyeli tavuk suyu çorbası yaptım. Usta bir şef gibi...

1756967102288.png

Hamam seansım olduğu günlerde rutinler oluşturdum kendime.
Vücudumu pumplamak için 15'erliden 3 set şınav, barfiks ve mekik çekiyorum.Akabinde güzel bir duş.
Hafta boyunca da diyet beslenip 3 beyazdan uzak duruyorum.
Kendimi zinde ve formda tutup tellak dayılara masaj yaptırırken onların o eşsiz övgülerine mazhar olmak övgülerinin altını doldurmak istiyorum.
Bence hamama giden herkeste bu bilinç olursa dünya kesinlikle daha yaşanılabilir bir yer olacak.

Kendime o kadar iyi bakmışım ki tellak dayı masaj esnasında bana şiir okudu. Lakabı kemik kıranmış. Öylesi sert mizaçlı biriymiş ama içinden bir bebek çıkartmasını başardık diyelim.
Fakat net söylüyorum; bu son hamamımdı!

Sixpacklerimi daha belirgin hale getirmek için kararlı bir şekilde başladığım günü 00:30’da cevizli sucuk yiyerek finalize ediyorum.

PES2019'un çıkmasına 2 gün kaldı
Oyunu deli gibi bekliyorum ama maliyeti çok yüksek. Kendime ayırdığım yıllık oyun bütçesinin üzerinde olması beni düşündürüyor. Bazen kafama esiyor, bas parayı al şu oyunu arkana bile bakma diyor içimden bir ses. Sonra aklıma Selim geliyor. O parayla 8 paket bez alırım diyorum. 8 Paket bez bizi 2 ay götürür. Sayısız ıslak mendil. Sonra diyorum ki, oğlum osman git bezi bimden al ordan arttırdığın parayla oyunu alırsın. Selim de büyüyünce oynar dua eder sana. Ulan baba ne iyi adamsın iyi ki babamsın falan der diyorum. Yine bir şekilde yolumu buluyorum anlayacağınız.
Selim büyüdü playstation oynamaya başladı fakat o oyunun üzerine 7-8 sene geçti. Biz de PS4'ten PS5'e, Pes'den Fifa'ya sonra da FC'ye geçtik ama gel gör ki selim fps'ci çıktı. Dua etmesine yine ediyor ama evde bokunu çıkardığı için playstationu şirkete getirdim :liv:

Düşünsene 50+ yaştasın ve kaynana oluyorsun. Gülmeyi eğlenmeyi seven kırık bir tipsin. Hayatı tiye almayı seviyorsun. Ama henüz yaşlandığını kabul etmek istemiyorsun. Ruhun sarışın bir kere. Hoş sen de sarışınsın ya boş verelim şimdi oraları. Karalar bağlıyorsun artık nine olacaksın diye. Derken o çıkageliyor. Seni prenses gibi hissettiren o adam, damadın. Yer yüzünde damadına ibne şakası yapabilen kaç kaynana var mesela. Ya da burnunu beğenmiyorum estetik mi olsan diyebilen, yeri geldi mi kel kafam diye takılabilen, sonsuz bir trol döngüsü içinde olan ve gerektiği zaman kendi kızına karşı bile damadını yem etmeyecek koca yürekli kaç kaynana var he söylesene?

Bana bayıldığını biliyorum. Her konuda bencisin. Fakat buna rağmen neden ilk günler kızını bana vermek istemiyordun he şapşal şey şimdi fikrin değişti mi diye sorunca yine hayır demen... Hep söylüyorum; sanırım gençlik yıllarımda yaptığım tüm trollükler toplanıp kaynana olarak geri döndü bana... Evrenin en büyük şakası.

Geri