Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
MeselaaaOlum niye herkes birbirine benzemeye başladı lan?
anlamlandıramıyorum. giyim, tip, yaşam tarzı... bilgisayar oyununda mıyız? insanlar birbiriyle bu kadar aynı olmayı nasıl sindirebiliyor?Meselaaa![]()
Kadinlar simdi birde estetikten hep ayni burun dudak nxnddnanlamlandıramıyorum. giyim, tip, yaşam tarzı... bilgisayar oyununda mıyız? insanlar birbiriyle bu kadar aynı olmayı nasıl sindirebiliyor?

Kişisel sayfamda nostalji yaparken şu isyana denk geldim. bunu ilk okuduğumda bu kadar gülmemiştim. ben eskiden yani daha gençken yani hatta çocukken, yaşça büyük olan kişilerin güldüğü, kahkaha attığı bazı şeyleri çok saçma bulurdum, bunun nesine gülüyorsunuz diye. şimdi ben de antin kuntin şeylere gülüyorum hep. demode bir espri ve şaka anlayışım var. şimdilerde aynaya bakıp sensin be olumm sensin dediğime bakmayın kendime karşı. kendime uzun uzun bakıp yaşlandın be olum kabul et diyorum daha çok...şu bir üstte ki postu yazmışsın dimi (#127)
bir dilini tut, bir bekle o postu bir sindirelim
bırak şu güzellik temiz hava alsın .. bir ferahlık ver
tereyağı çelik değil ipatlaması doğal
bunu git başka yerde abart
neden bize üstte ki postunla iki dakika ayırmak yerine ebüş cübüş şeyler yazıyorsun
derdin ne senin