Günlük Yolunda gitmeyen adam

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bir keresinde 4-5 arkadaş mahallede otururken kavga çıktı. Necip denen arkadaş Uğur ismindeki arkadaşımızı tatlı sert insani kurallar çerçevesinde dövmüştü. Bir süre sonra da eve çıktı. Arkadaşlarla hep beraber konuyu değerlendirirken şeytan lakaplı arkadaşımız Uğuru "nasıl ya nasıl dayak yersin olum sen ondan güçlüsün bi vursan yarısı boşa gider, hakkını niye yediriyorsun" şeklinde söylemlerle dolduruşa getirdi. Uğur gaza gelip şimdi senin a. s. diyerek Neciplerin ziline basmıştı. Beşinci kata kadar koştur koştur yukarı çıkıp bir kere daha dayak yiyip salya sümük ağlayarak geri gelmişti. Sonradan öğrendiğimize göre bu sefer daha sert dövmüş.

Son düzenleme:
anlamlandıramıyorum. giyim, tip, yaşam tarzı... bilgisayar oyununda mıyız? insanlar birbiriyle bu kadar aynı olmayı nasıl sindirebiliyor?
Kadinlar simdi birde estetikten hep ayni burun dudak nxnddn:D

Şimdi ilk fotoğrafta okuduğu cümlenin tesiriyle adeta çarpılmış, dehşete kapılmış olduğunu görmekteyiz;

1703141557860.png

Devamında okuduğu çarpıcı cümlelerin tesiriyle tahayyül ve sorgulama aşamasına geçiyor

1703141620020.png

Sonra da bugünlük okuma faaliyetinden gerekli tatmine ulaşmış olacak ki ben en iyisi şurada biraz uyuyayım düşüncesi hasıl oluyor fakat bu çok tercih ettiği bir şey değil.

1703141712967.png

Son düzenleme:
şu bir üstte ki postu yazmışsın dimi (#127)
bir dilini tut, bir bekle o postu bir sindirelim
bırak şu güzellik temiz hava alsın .. bir ferahlık ver
tereyağı çelik değil ipatlaması doğal
bunu git başka yerde abart
neden bize üstte ki postunla iki dakika ayırmak yerine ebüş cübüş şeyler yazıyorsun

derdin ne senin
Kişisel sayfamda nostalji yaparken şu isyana denk geldim. bunu ilk okuduğumda bu kadar gülmemiştim. ben eskiden yani daha gençken yani hatta çocukken, yaşça büyük olan kişilerin güldüğü, kahkaha attığı bazı şeyleri çok saçma bulurdum, bunun nesine gülüyorsunuz diye. şimdi ben de antin kuntin şeylere gülüyorum hep. demode bir espri ve şaka anlayışım var. şimdilerde aynaya bakıp sensin be olumm sensin dediğime bakmayın kendime karşı. kendime uzun uzun bakıp yaşlandın be olum kabul et diyorum daha çok...

1703573184002.png

Gece 3-4 arası fıstıkla delirmeceler yaşandı. bir ara bayılmışım. sabah alarmıyla uyandım. fıstık da bayılmışçasına uyuyor. işe gidene kadar huzur vermedim.

Ekli dosyalar

• 1703573086342.png
    1703573086342.png
    70.9 KB · Görüntüleme: 9
Elime almış bayrak gibi sallandıraraktan mutfağa doğru giderken hayatımda ilk kez bir antibiyotiği sonuna kadar içiyorum demiştim. Yere düşürdüm :liv:

Boğazlı kazak giymiş İsmail Kartal gibi bir gün. Rahatsız edici.

Fıstığın tuvaletini temizlerken dehşete kapılmış ve şoke olmuş gözlerle beni izlemesi ve ara ara olm napıyosun sen dercesine yüzüme bakması... neden garipsiyor acaba? o bakışlarla acaba şey mi diyor " la olm açacaktın madem niye sakladık!?" ya da onu saklamak için verdiği onca emeği hiçe saydığımızı mı düşünüyor bilemiyorum. Temizleme işimiz bittikten sonra arkamdan tuvaletine girip hırçın bir şekilde kumu eşeliyor aptal.

Düşünsene, kedisin, üç yaşındasın, insan yaşıyla otuz-otuz beşe tekabül ediyor. Bunca yıllık kedisin yani kısaca kelli felli adam gibi adamsın. Yani bunca yıldır edinmiş olduğun bir takım değerlerle bütün onurun, gururun ve haysiyetinle yaptığın tek şey abinin yanında oturmuş çizgi film izlerken bir kadın geliyor ve gayet rahat bir şekilde senin için "bu da kendini nimetten sayıyor, oturmuş çizgi film izliyor" diyor. Öyle sanıyorum ki yeryüzünde yaşanabilecek en acı sahnelerden biridir bu. Bir adamın onurunun ayaklar altına alınması...

1708590919692.png

Erkek adamın kaydedilenlerinde scout çalışmaları diye klasörü olur.

1709904508262.png

insanoğlu sadece menfaati doğrultusunda değer veren ciğersiz garip bir varlık.
kimse yaratılanı yaratandan ötürü sevmiyor. herkes çok bencil. bazen birini sırf gözümüze hoş geldiği için seviyoruz. yani yine kendimiz için.
düne kadar herhangi biri gibi selam bile vermeyen biri senin hakkında elde edebileceği menfaatleri hissedince, bakın fark edince demiyorum sadece kokusunu alınca, bir anda gökten indirilmiş iyilik meleği gibi karşına çıkıyor, ciğersizce, oldukça sahte...

Çok stresli günlerimde fener maçı olduğunu öğrenince aşırı keyifleniyorum.
Bir de puan kaybetmeleri, İsmail hocanın mimikleri, ifadeleri falan. Derken bütün kanallardaki spor yorumcularının baştan aşağı eleştiri bombardımanı, sosyal medya geyikleri falan.
Lanet olsun dostum çok keyifli.

Geri