Günlük Yolunda gitmeyen adam

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Livmi'nin 2024 öncesi versiyonlarına denk gelmiş kişilerden misiniz? Çok şanslısınız çünkü o günlerde gerçekten komikmişim.
Bir gün komikliğimin son günüydü ve ben farkında diildim. :liv:

Livmi'nin 2024 öncesi versiyonlarına denk gelmiş kişilerden misiniz? Çok şanslısınız çünkü o günlerde gerçekten komikmişim.
Bir gün komikliğimin son günüydü ve ben farkında diildim. :liv:
Hayat yordu seni ibişko:(

Sinop'tan İstanbul'a doğru yola çıkmışız. Sekiz yüz km. kadar bir mesafe var. Normal şartlarda sekiz saat sürer. Şartların anormal olmasını sağlayan şey araçtaki diğer yolcular. Kalede tecrübeli file bekçisi Hanım, arka üçlünün merkezinde tatlı sert oyunuyla bilinen tecrübeli stoper kayınvalidem, sol bekte Selim Sağ bekte günseli, ileri uçta tecrübeli bilge fakat tonton anaanne. Wc ihtiyaçlarını asla senkronize edemiyoruz. Takriben yarım saatte bir mola veriyoruz. Tam randıman alıyorum derken bir mola daha.
Her seferinde bakın son kez mola veriyorum ona göre ihtiyaçlarınızı giderin sonra bana tuvalet muvalet demeyinlerime karşı kayınvalidemden sen bilirsin arabana işerim şeklinde tehditvari yaklaşımlar. İnanın elim kolum bağlı daha büyük çok az tutsaklığım olmuştur. Araçtaki kadro yapısı dilediğin müziği dinlemek için de elverişsiz. Ayrıca ülkedeki tüm tır ve kamyonlarla aynı anda yola çıkmışız gibi bir durum da vardı. Kamyon sollamaktan bıkmış saatlerin nasıl geçeceğini kara kara düşünürken arka üçlüde Günseli ve Selimin ağız dalaşına girmesi. Günselinin en sonunda Selime toduk gibi davyanıyon şeklinde çıkışması derken kariyerimdeki en garip uzun yol tecrübesi oldu.

Tahminen 14-15 yaşlarındayken powertürk kanalında şebnem ferahın ben şarkımı söylerken şarkısını ilk kez dinlemiş ve kendisine aşık olmuştum. sonra öğrendim ki herkes aşıkmış. duygusal olarak çok kırılmıştım. sonuçta sevdiğinin o kadar popüler olması falan kolay kolay kaldırılabilecek şeyler değil. sonrasında aşkımı kalbime gömüp içten içe gıcık olmuştum kendisine. bu ne kardeşim belediye dağıtmış gibi herkesin dilinde şebnem ferah diyordum. nerden baksan 20 yıl geçti fakat bugün hala adını anmak istemem :liv:

@leavemealone çocuklarının ismi ne kadar güzel. Selim ile Günseli. ^^ Harika. Ömürleri de çok güzel olsun. Kedi, kuş filan sahiplenirseniz onun da ismi Olric olsun*.*

teşekkür ederim @Larien kedimiz var fakat Günseli'den önce doğduğu için onu akıl edemedim aslında çok güzel olurmuş :))

@Lena ahaha evet tam olarak bu sene başladık. bana zorla oynatıyor :)) ekran/dijital dünya çok olumsuz etkilediği için sınırlı miktarda takılıyoruz. dolayısıyla salonda bam güm bamm şeklinde çift kale maç yapıyoruz en naturalinden. Evde şu an kırılmadık eşya delirmedik hanım kalmadı diyebiliriz.

@yoSun ya alelade bi ipliğe saçma sapan bi boncuk takmışlar. onu bileğine takıyomuşsun. mart ayı boyunca leylek görürsen çıkartıyomuşsun ve dileklerin kabul oluyormuş ajajjajajaja. kullandıkları malzeme 1 lira etmiyor :d bari diyorum hani ipliği boncuğu az kaliteli bir şeyden yapsaydınız da dilekleri kim kabul edecekse ayıp olmasaydı :d

Bazen eski entryleri okuyup mutlu oluyorum.
Artık eskisi kadar renkli şeyler çıkmıyor benden istesem de.
Okuyup okuyup gülüyor sonra da diyorum ki; ulan osman seviyorum seni.

Soranlara hep iyiyim desem de iç dünyamda hep iyi değilsin abi günlerin çok kötü geçiyor çok büyük imtihanla sınanıyorsun ama elbet bu günler de geçer diye düşündükçe daha büyük imtihanlara tabi olduğumu fark ettim. Dolayısıyla olaylara iyi yanından bakma veya elindeki iyi şeylerin nimet olduğunun farkındalığını da yitirmiş oluyorsun. Odağın hep olumsuz tarafta. Bunun sonucu da depresyon, umutsuzluk, mutsuzluk, stres diye uzayıp gidiyor. Bugünü not edelim. Bugünden itibaren daha kötü ne olabilir ki demeyi bırakıp pozitif bir bakış açısıyla yeni güne merhaba derken, çay var içersen ben var seversen demeyi de ihmal etmiyorum.

1748496932817.png

97/98 Model Teoman ne kadar iyiymiş aslında ya. Şarkılarıyla büyümüş biri olarak son zamanlarında yaptığı şarkılarında eski ruhu hissedemiyordum.
Sesindeki o saflık o gençlik o masumluk o iyi niyet giderek kaybolmuş sanki yerini başka bir şeye bırakmış.

97/98 Model Teoman ne kadar iyiymiş aslında ya. Şarkılarıyla büyümüş biri olarak son zamanlarında yaptığı şarkılarında eski ruhu hissedemiyordum.
Sesindeki o saflık o gençlik o masumluk o iyi niyet giderek kaybolmuş sanki yerini başka bir şeye bırakmış.

Teo her yaşta iyi. Şarkıları da hala güzel....

Geri