Günlük Yolunda gitmeyen adam

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Yine hayatımda tanıdığım tüm kalecilere aynı anda mesaj attığım bir sabah oldu.

Dün hanım çocukları parka götürmüş, kaynanamla evde ikimiziz. Buzluktan dondurma bulmuş. Osman senin karı bunu saklıyor aklı sıra yarın kendi yiyecek diyerek önüme koydu.
1 Litre dondurmayı tek başına bitirdi. Son çatalı alırken de Osman bu bitti ne diycez o cadıya dedi. Anne kapağını kapat olduğu gibi buzluğa koy dedim. Ve öyle de yaptı. Pis pis gülerek boş kabı buzluğa koydu. Hanım henüz fark etmiş değil. Gelişmelerden haberdar ederim.

abi hanım sizi lime lime edip sizin tekire yaş mama diye o kapta yedirmesin..... yapar mı......

Hararetli ama düzeyli bir tartışmayı cat fighta dönüştüren o büyülü tümce; "bak güzel kardeşim!"

Ben bir liken planus hastasıyım.
Hassas kalplilerin, ince fikirlilerin yakalandığı bir hastalık.

Bana her şeyi de, wc de baban var oğlum deme anne deme. Wc de baban var oğluşum deme bana. Saat bu saat olmuş, siz uyuması gereken insanlarsınız, topu topu 3 kişilik evde wc sırası beklemek nedir ya? Benim önceliklerim olmalı bu evde. Wc gitmeden önce bana sorulacak. Yok öyle doğurup doğurup bir köşeye atmak beni. Madem yaptın, besleyeceksin, ilgileneceksin, ihtiyaçlarımı gözeteceksin. Doğurup doğurup sokağa atmayacaksın beni.

Gecenin 5'inde wc yolunda karşılaşmak zorunda mıyım ben bu adamla ya. Psikolojim alt üst oldu. Babayla wc'ye giderken karşılaşmak gibi bir fobiye sahibim neredeyse.

cözemedim anlayamadim kavrayamadim yani sen babani sevmiyomuydun

Kayınço terörü yaşıyorum.
Herif fifadaki kariyerimin üstüne kendi kariyerini kaydetmiş. Akşam beynimden vurulmuşa döndüm. On numara mevkisinde Feghouli'li, soldan Kerem sağdan Babelin beslediği Balotelli'li şampiyonluğa koşan gümbür gümbür bir takımım vardı. Bir anda hayatta heyecan duyduğum bir şeyin kalmadığı dümdüz bir hayatın içinde buldum kendimi. Öyle mi yapsam böyle mi yapsam diye babam gibi evin içinde anlamsızca dolaşırken Günseli hanım bir tek benle uyuyormuş uyku saati gelmiş diye bana tahsis edildi. Tam onu uyuttum boş boş tavana bakarken Selim efendi elinde el feneriyle yüzüme tutmak suretiyle adeta duvarlara tırmanıyordu. Neyse onu da uyutayım bari deyip dayısını kötü karakter yaptığım bir masal anlatırken bayılmışım. Kendime geldiğimde yine beynimden vurulmuşa döndüm. Söylediğim ilk söz "ulan ne ara sabah oldu yaa" oldu.

Kızım (10 aylık) koskoca dünyayı iki kelimeye sığdırıyor. Ve kendince oluşturduğu kelimelerin anlamı var. Mesela;

meme... me meeee: acıktım mama ver
neneeee... ne neeee: beni al burdan

Bugün doğum günüm olması hasebiyle "eneee aynı gün doğmuşuz :')" şeklinde tepki vererek mutluluğumu dile getirdiğim aynı gün doğduğum bir kaç önemli şahsiyeti paylaşmak isterim. Nerden bakarsan bak kalite kokuyoruz.

Çalışırken müzik açayım bari ahenkli olsun derken bu şarkı gelip beni hayatımın en güzel günlerine geri götürdü.
Tarsus 2001 falan. Mutlu olduğumdan %100 emin olduğum günler. Hiç bir tereddüt yok. Her sabah ekmek almaya dağ başındaki evimizden çıkıp normal insanların yaşadığı bölgedeki bir bakkala doğru giderken ırmak kenarındaki böğürtlenlerden yiyip, ekmekten artan parayla alacağım dandik karton pokemon tasolarını hayal ediyorum. Yüzlercesini biriktirmişim. Sonra eve gelip kahvaltı yapacak, sonra star tv'de pokemonun yeni bölümünü izleyecek veya günlerden cumartesiyse Ersin Düzenin sunduğu şampiyonlar ligi özel programında bütün özetleri izleyecek sonra da bütün kankalarla toplaşıp 45 derece sıcağın altında arsada top oynayacak, sonra da ırmağa atlayıp coss diye günü finalize edeceğiz.

Sabah ayna karşısında bir elimde diş macunu bir elimde diş fırçası niyet ettim Allah rızası için dişimi fırçalamaya derken buldum kendimi.

Paramın içine mıçılıyor ve zerre kadar umurlarında değil

Ekli dosyalar

• 1667991399011.png
    1667991399011.png
    14.2 KB · Görüntüleme: 8
Geri