yolcu

Konu sahibi son olarak 3165 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok beyfendi bir arkadaş, gerçekten çok beğenerek yorumlarını okuyorum :)
Forumda kalmasını çok istediğim kişilerden birisi :)

Çok beyefendi ve kibar biri izlediğim kadarıyla aynı zamanda hemşerim, tabi sıcakkanlı olduğunu da düşünüyorum memleketimiz gibi :)
Bazı insanları tanımasanız bile karşıdan güven veren bir izlenimi vardır bence yolcu da onlardan birisi..

adam gibi adam, baba gibi baba. olaylara objektif bakan farklı fikirlere saygılı seviyeli tertemiz insan. çok seviyorum seni. kızları ve mırmırı öp :-*

yolcu ağabeyimiz de piyasada yok. :) Facebook'ta da görünmüyor. :)

Sozlugunu bulamadim acma geregi hissettim, bunca zamandir burada olup konunun acilmamasi bizim ayibimiz. Yolcu abimiz naif, icten ve iyi bir gozlemci. Gerek begenileri olsun gerek yaptigi etiketlerden olsun varlgini hissettirir. Hicbir cirkin tartisma icersinde onu goremezsiniz. O begenmedigini es gecer, begendigini hissetirir, sonrada isine bakar. :hi:

yolcu ayın enlerimde üç oyumu aldın :pppp çünküm hemşerimsin herkezciklere oy vermem :ppp

Kendi halinde ve sakin durusu ile saygi duyulasi bir insan. Saygilar efendim

Akrostiş şiirleriyle hatırlayabileceğiniz forumun nevi şahsına münhasır kişilerindendir.

Forma ilk üye olduğum tarihten hafızamda kalan, Çavlan Nfu ve Kırmızı üçlüsü ile aynı kategoride, değerli bulup, duruşunu, yorumlarını, kibarlığını, saygınlığını takdir ettiğim, mantıklı ve gerektiğinde objektif davranabilen incitmeden, kırmadan, dökmeden sakinliğini koruyabilen forumdaşım:)
Yolun hep sevgiden geçsin,sağlıkla kal.

Sakinliğini, efendiliğini koruyabilen ve son zamanlarda neşeli gördüğüm saygıdeğer abimiz.

konulara objektif yaklaşımı, uyumluluğu, sevecenliği vb. üstün vasıflarla tam bir forum abisi.

Çok düşünceli, yolunu , kendini, özünü iyi bilen, çizgisini bozmayan ve sürekli hatır soran bu forumda onun gibisi zor bulunack bi dostum, abim , büyüğüm.

Efendi ve fazlasıyla berrak insan , yolunuz bahtınız her daim açık olsun .

Saygın duruşuyla forumda kanımın ısındığı nadir insanlardan birisi..Saygılar ve sevgiler abi..

Beğeni yapmasını bilen biri

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimseyi kırmak istemeyen,saygılı,efendi ve sevecen bir abimiz. Her şey gönlünce olsun abi. Saygılar.

Hakan Abı forumda durust buldugum bır kac ınsandan bırısı.

Kızlarıyla mutlu olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri