Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok beyefendi ve kibar biri izlediğim kadarıyla aynı zamanda hemşerim, tabi sıcakkanlı olduğunu da düşünüyorum memleketimiz gibi
Bazı insanları tanımasanız bile karşıdan güven veren bir izlenimi vardır bence yolcu da onlardan birisi..
adam gibi adam, baba gibi baba. olaylara objektif bakan farklı fikirlere saygılı seviyeli tertemiz insan. çok seviyorum seni. kızları ve mırmırı öp :-*
Sozlugunu bulamadim acma geregi hissettim, bunca zamandir burada olup konunun acilmamasi bizim ayibimiz. Yolcu abimiz naif, icten ve iyi bir gozlemci. Gerek begenileri olsun gerek yaptigi etiketlerden olsun varlgini hissettirir. Hicbir cirkin tartisma icersinde onu goremezsiniz. O begenmedigini es gecer, begendigini hissetirir, sonrada isine bakar. :hi:
Forma ilk üye olduğum tarihten hafızamda kalan, Çavlan Nfu ve Kırmızı üçlüsü ile aynı kategoride, değerli bulup, duruşunu, yorumlarını, kibarlığını, saygınlığını takdir ettiğim, mantıklı ve gerektiğinde objektif davranabilen incitmeden, kırmadan, dökmeden sakinliğini koruyabilen forumdaşım
Yolun hep sevgiden geçsin,sağlıkla kal.
Çok düşünceli, yolunu , kendini, özünü iyi bilen, çizgisini bozmayan ve sürekli hatır soran bu forumda onun gibisi zor bulunack bi dostum, abim , büyüğüm.