yolcu

Konu sahibi son olarak 3165 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumun ara bulucusu diyeyim. Kimseyi kırmayan üzmeyen ve bundan kaçınan cidden ender kişilerden birisi. İyi ki var, iyi ki bu forumda. Her şey dilediği gibi olur umarım. ^^

Forumun yaş itibariyle büyüklerinden aynı zamanda gençlere yol gösterebilecek kapasitede biri, yorumlarında gayet sakin ve saygılı yazan biri :)

Hep umutlarınız yeşil olsun;yapıcı yürekli insan.Saygılar.

güzel bir abimizdir kendisi. samimi, anlayışlı, nazik, dürüst..
kaldı mı böyle adamlar ya dediklerinizden; eski toprak.
saygılar..

Çiçeğimizi çayımızı eksik etmeyen saygı değer abimiz.
Akrep gizemi ona da sarmış ser verip sır vermiyor kendisiyle ilgili :p
Saygı değer, başarı ve mutluluk eksik olmasın hayatınızdan

Kendisi pek saygıdeğer bir Anadolu beyefendisidir. Güçlü maneviyatı ile gönlümü almış bir ağabeyimizdir. Saygılar..

Forumda saygı duyulması gerekenlerden biri. Yaş itibariyle de bizden büyük olması sebebiyle hayat konusunda tecrübesinden yararlanılacak biridir. Yorumlarını okuduğumda genelde kibar bir lisan kullanan, elinden geldikçe hakkaniyetli davranan, herkese karşı güler yüzlü, sevecen davranan yöneticimiz :)

Beyefendi kelimesini tam anlamıyla hakeden nadir kişilerden.

kibar bir beyefendi niteliğini taşıyor ve iyi bir Atatürkçü oluşunu sevdim

Mahalle bakkalindaki abi gibi, her zaman kullandığın taksinin şoförü gibi, sıcakkanlı esnaf gibi içimizden biri gibi.p
Samimiyeti o derecede. İyiki varlardan, kızlarıyla mutlu yaşasın.

Bu forumda en sevdiği, best karşi benim ayıktırayım :tatlı:

Önceden beni de severdi bu yolcu bey abi.
Her gün çiçek çay falan gönderirdi. Ayın enlerine en sevdiği yorumcu olarak beni soylerdi. Çok değişti cokkk -.-

Nephthys bebeyim evet bana da yazmıyor bu aralar hayat onu zalım bir sp mod yaptı :liv:
sözlükte alıntı mesaj silme + 55 yıl ban yicez xd

Müebbet verseler onurumla yatarım yeterki haklı olabilsinler sksjsk
Neyse yolcu bey abiğğyi aratmam ben sana. Elimdeki 20 gloria jeans barkodunu sana armağan edeceğim -.-

Nevi şahsına münhasır azadır. Müstesna bir beyefedendilikle hamuru yoğurulmuş olub, kız babasıdır.​
Umarım iyidir, buralara uğruyor mu bilmiyorum.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri