yolcu

Konu sahibi son olarak 3165 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Henüz kendisiyle uzun uzadıya bir sohbetim olmamasına karşın ısmarladığı çaylar ile yeni eski ayrımı yapmayan bir insan oluşu olgun olduğunu gösteriyordu.Önce bunun için teşekkür ederim.
İlerleyen zamanlarda fotoğraf çekimlerine meraklı ve bu alanda güzel eserler veriyor olduğuna şahit oldum.
Belki de en önemlisi mülayim ve beyefendi bir insan olmasıydı.Saygılarla yolcu.:hi:

Forumun en kibar insanı diyebilirim. Sağ olsun çiçek ve çay ısmarlar sürekli :)
Yorumları güzel ve sakin bir insandır.

Kimseyle işi olmaz .. Adam gibi gelir adam gibi yazar adam gibi gider ..

ilk defa çıkılan yolda, bize eşlik eden yol arkadaşımız gibi.
yabancı, onu tanımıyorum ama iyi bir yol arkadaşı :)
teşekkürler kardeşim

Yolcu buradaki ender efendi kişilerdendir her daim neşesi huzuru daim olsun konuyu açan Çavlan ayrı TSK ederiz:)

Yurdum insanı birebir muhabbetimiz olmasada selamını ve çaylarını eksik etmez canayakın bir abimiz

güzel iki kız babası : )
çok çayını içtiğim abimiz:D

Baya bonkör olmalı :p
Kibar bir beyfendi sanırım, tanımıyorum ama dışardan öyle gözüküyo.:)
Allah bozmasın, herşey dilediği gibi olsun

Sözlerini ve şiirlerini sevdiğim üyedir kendisi.
Cay ve çiçeğe boğan ve yüreği güzel insanlardan biri. :)
Çoğu insana örnek olacak kişidir.

gerçekten çok düzgün bir insan tanıdığımca uzun uzun sohbet etmek istenecek insanlardan

Çok iyi niyetli,duyarlı,hatırşinas,olgun,tam anlamıyla beyefendi.Ayrıca iyi bir yönetici.En güvendiklerim içinde.
Bir kez olsun kaba davranışına rastlamadım.Çok bilir geçinme şovu onun lügatında yoktur.
İnsan gözüyle bakar ve saygıyla yaklaşır.Bu yüzden ona benim de saygım sonsuzdur.
Forumda yolcu varsa tebessüm ederim.Bilirim ki art niyetten uzak,değeri önce kendi içinde yaşatan ve bu yüzden bunu sunabilen bir yüreğe sahip. @yolcu.:hi:

Allah ona kibir duygusunu vermemis, yerine hayvan sevgisi , insan sevgisini bolca vermis. Ne guzel degil mi ?

yolcu ...

Özümden biri. Çok düşünceli, saygılı, kibar, iyi bir yorumcu, görevini iyi yapan, sevdiğim, değer verdiğim bir abim. İyi ki bu forumda. Yolun Hak'tan kalbin iyilikten ruhun ise Aşk'tan hiç ayrılmasın :cici: Bu forumda yokluğunu hissedeceğim insanlardan biri. Asla bizden ayrılma abi:cici:

Beyefendi,özverili,kibar,sevgisini yüreğinde barındırabilen nadir insanlardan diye düşünüyorum kendisi için.

Yolcu :) misafir sever gözü gönlü fakir olmayan kibar ,vefalı ,ince düşünebilen insan.İlk dikkatimi çeken kızlarına olan yakınlığı idi.Kızları onun yanında çok mutlu görünüyordu bu benim için iyi bir babademek.Allah uzun ömürler versin eksikliğini hissettirmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri