amağğğn aynen şekerahahaaasd doldurma kendini, sen işine bak. Onlar üniversitede çocuk okutuyorlardır : )
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
amağğğn aynen şekerahahaaasd doldurma kendini, sen işine bak. Onlar üniversitede çocuk okutuyorlardır : )
Sen olmuşsun yani ev işleri beceriklilik anlamında. Her şey çok başarılıydı bu yıl tekiri ilk sizde yedim ama tahinli piyaz aklım onda kaldı. Antalya/ Aksu’da yediğimi aratmadı.Her şey için teşekkür ederim. Varlığın için, dostluğun için ailenin bir parçası gibi görüp davet ettiğin için. Cansu çok çok selamlarını sevgilerini iletti.amağğğn aynen şekeryasa bekliyolar emekli olanı aynı yerde çalışabiecek düzenleme olcakmış mı neymiş ıığğff neysem dinazorlar yasa çıkarsa gitmezb beni bilenek öldürürler gitmezler.)canısı evettttt zaman yaklaştı cuma günü yemeğe geleceksiniz oley oley eşimle hazırlanıyoz
))) kardeşime gelceğini söyledim arduş da gelcek. ay neler neler hazırlıcam süper ötesi
)) kuğu kızı koluna tak gel BEKLİYOZ canımın en içleri mucuks
canım canım janlarım ailemizsin tabikisi gelmenden aşırı mutlu olduk şeref duydukSen olmuşsun yani ev işleri beceriklilik anlamında. Her şey çok başarılıydı bu yıl tekiri ilk sizde yedim ama tahinli piyaz aklım onda kaldı. Antalya/ Aksu’da yediğimi aratmadı.Her şey için teşekkür ederim. Varlığın için, dostluğun için ailenin bir parçası gibi görüp davet ettiğin için. Cansu çok çok selamlarını sevgilerini iletti.
Tekrardan sağ ol.