Yok yere mutsuzluk yaratan insan

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
ahahaaasd doldurma kendini, sen işine bak. Onlar üniversitede çocuk okutuyorlardır : )
amağğğn aynen şeker:( yasa bekliyolar emekli olanı aynı yerde çalışabiecek düzenleme olcakmış mı neymiş ıığğff neysem dinazorlar yasa çıkarsa gitmezb beni bilenek öldürürler gitmezler.)canısı evettttt zaman yaklaştı cuma günü yemeğe geleceksiniz oley oley eşimle hazırlanıyoz:)))) kardeşime gelceğini söyledim arduş da gelcek. ay neler neler hazırlıcam süper ötesi:))) kuğu kızı koluna tak gel BEKLİYOZ canımın en içleri mucuks

Şöyle ki bireyin çocukluğunun belli dönemlerde kazanması gereken şeyleri ya geç kazanmış ya da kazanamamışsa bu "kişiliğin" oluşumuna doğrudan etki eder.

Mutlaka bir şeyin "aşırısı" olarak karşımıza çıkar. Genelde travmalar da buna dahildir.

Bu tip insanlarin bahsedilen davranışı gostermesi 0-3 yaş grubunda ebeveynlerinden "gerektiği" kadar sevgi göremeyişinden ya da aşırı üstünde durmalarından kaynaklanıyor.

Bu yüzden denge kişilik gelişimi için inanılmaz önemlidir.

amağğğn aynen şeker:( yasa bekliyolar emekli olanı aynı yerde çalışabiecek düzenleme olcakmış mı neymiş ıığğff neysem dinazorlar yasa çıkarsa gitmezb beni bilenek öldürürler gitmezler.)canısı evettttt zaman yaklaştı cuma günü yemeğe geleceksiniz oley oley eşimle hazırlanıyoz:)))) kardeşime gelceğini söyledim arduş da gelcek. ay neler neler hazırlıcam süper ötesi:))) kuğu kızı koluna tak gel BEKLİYOZ canımın en içleri mucuks
Sen olmuşsun yani ev işleri beceriklilik anlamında. Her şey çok başarılıydı bu yıl tekiri ilk sizde yedim ama tahinli piyaz aklım onda kaldı. Antalya/ Aksu’da yediğimi aratmadı.Her şey için teşekkür ederim. Varlığın için, dostluğun için ailenin bir parçası gibi görüp davet ettiğin için. Cansu çok çok selamlarını sevgilerini iletti.
Tekrardan sağ ol.

Bunu ben yapıyorum,en şiddetli şekilde kendime yaparım fakat toksik bir şekilde değil.(gülücük)Duygusal anlamda insanlara yük olmam,içimde yaşarım bu sebeple aşırı mantıklı kişilerle de çok iyi anlaşabilirim.
Dile getirdiğim karanlık ihtimallerin altyapısı oluyor,trip tarzı duygusal sömürü tarzı şeyler değil.Sağlıksız olan kısmı bunu aşırı abartabilmem.Mesela kayıp düşme ihtimali var. Düşüp felç olup yatalak olursa şeklinde bakabiliyorum.
Ömür törpüsüyüm cümlesini de böyle hafif güzellemeli uzattım.

Aslında yok yere değildir. Karşınızdaki enerji olarak negatif veriyorsa cümleleriyle ya da konuşma enerjisi olarak size de mutsuzluk olarak yansıyor.

Balik burcu insani.
Cehennem azabi,yemin ederim.
Isin goygoyu.

Yok yere mutsuzluk yaratan insanlarin genel sorunu ilgi beklemeleridir.
Publisher hanimin da belirttigi gibi,cocuklugun belirli bir döneminde,her istedigini elde etme kodunu,sürekli mutsuz davranarak elde etmisse,bunu bilicsiz bir sekilde,ilerleyen yaslarda da sürdürecektir.
Bu durum karsidaki insani gaslighting durumuna kadar sokabilir.

Sen olmuşsun yani ev işleri beceriklilik anlamında. Her şey çok başarılıydı bu yıl tekiri ilk sizde yedim ama tahinli piyaz aklım onda kaldı. Antalya/ Aksu’da yediğimi aratmadı.Her şey için teşekkür ederim. Varlığın için, dostluğun için ailenin bir parçası gibi görüp davet ettiğin için. Cansu çok çok selamlarını sevgilerini iletti.
Tekrardan sağ ol.
canım canım janlarım ailemizsin tabikisi gelmenden aşırı mutlu olduk şeref duyduk:))) ay ben de fıstıkımı, kuğu kızı öpüyorum bütün gece sana aşk dolu bakan güzel yüzünden öpüyom bal bal....gibi:)))) aşırı mutlu oldum ev hediyeniz için de çokkkkkkk teşekkür ederimmmmmmm:)))

Ekli dosyalar

• C58CE786-C28D-4CDF-863A-6F7B33ACE83A.jpeg
    C58CE786-C28D-4CDF-863A-6F7B33ACE83A.jpeg
    181.5 KB · Görüntüleme: 3
Geri