-
-
-
-
-
Elhamdülillah böylelerinden kaçının.
Ruh emer. Sakıncalı.
Ruh emer. Sakıncalı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dün bunu yazmıştım bugün teşhisi kesinlikle koyuyorum. vallahi bu adam hasta, manyak. normal bir durum değil bu. işimiz var.babam. maddi, manevi hiçbir sıkıntısı olmamasına rağmen adam her olaydan, her durumdan bir mutsuzluk yaratıyor kendine ve bize. hayat enerjimizi emiyor.
ay EYT vuran emekli olmayan iş kamkilerimi hatırladımBen yine bunun ne derdi var, neden bana trip atıyor, neden selam vermedi neden görmezden geliyor....vb vb bıraktım. Saldım yakalarını. Canı mutsuz mu olmak istiyor olsun diyorum. Anlatır ve yardım isterse düşmanım olsa el atarım . Ama artık kendimde insan eğleyecek gücü bulamıyorum. Böyle yapmaya başlayalı (bayağıdır) ne değişti üzülmemeyi öğrendim. Tavsiyemdir çok ciddiyim değmeyecek taşı eline alıp fırlatmaya kalkma. Iskalarsın
ahahaaasd doldurma kendini, sen işine bak. Onlar üniversitede çocuk okutuyorlardır : )ay EYT vuran emekli olmayan iş kamkilerimi hatırladım)))