Yobaz biriyle evlenir miydiniz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
samael inş bu konuyu dini hassasiyetleri olan insanları geyiğine konu etmek için açmamışsındır, öyle ise ayıp etmiş olursun.
Çünkü insanlar bu etiketi kolay yapıştırıyor dindar insanlara. Halbuki adam evinde çay içiyor, o kadar. Belki şekeri bırakmak istiyor, tek derdi bu mesela.
Ben hiçbir fikrin yobazına tahammül edemiyorum ve bu kelimeyi tdk anlamıyla algılıyorum. Hiçbir aşırılıktan hoşlanmıyorum. Böyle insanlarla pek anlaşabileceğimi düşünmüyorum.
Evliliğe de genel anlamda mesafeliyim zati asdas

O insana dindar denilir. Dinci farklı. Yukarıda ifade ettim kavra artık. Dindar dini kullanıp şirket kurup milleti sömürmez, siyasete alet etmez, .......
Kimin ne yapacağına sen karar veremezsin. Devlet te kurarız şirket te kurarız.

Kimin ne yapacağına sen karar veremezsin. Devlet te kurarız şirket te kurarız.
Tabiiki karışamam ama işte o zaman seni dindar olarak değil dinci yobaz olarak tanımlarım ve mümkün mertebe mücadele ederim. Sen de bana karişamazsın.

Sabahın 04.00 ünde bunu yazmak için mi kalktın?

Önce yobaz nedir onun tanımını yapmak gerekir bence..(belki kavga çıkar..)

ben bu konuyu çok başka okudum ya, bazen forumdaki başlıklar göz kayması yaşatıyor herhalde farklı konuları birleştirip okuyorum... juju'nun yorumu görünce aa yobazmış dedim :(
"yoldan geçen biriyle evlenir miydiniz" şeklinde okumuştum, hazırlığımı yapmıştım ama yobaz için yok... gözlerimi duvara dikip dinlendireyim bari.

Samael bir daha bu tarz konu ac hoslandigin kiza gidip sam senden hoslaniomus dicem.
Hadi bakim.!!!

Geri