Yobaz biriyle evlenir miydiniz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kitai bey o kişinin banlanması bana durduk yere 'pezevenk' demesi idi 'Gavat' farklı tabiri ile

lütfen konu ile alakalı mesaj atınız bilmediginiz konular hakkında epeyce salladıgınız zaten herkesce bilinir bir durum ama lütfen ben hatalıymışım gibi cümleler sarf etmeyiniz iyi günler dilerim

Sizinle muhattap olmuyorum sizde olmazsanız sevinirim sadece geyiğine bir konu açtım ciddiye alıpta mesaj yazabilirsiniz 2'li muhabbete girmeye gerek yok konuyu kirletmiyelim herkes düşüncesini yazsın veya geyiğini yapsın
ee çok aykırı bir konuysa tabikide raporlayıp konunun kaldırılmasını sağlıyabilirsiniz yönetici kişilere iyi günler dilerim
Seni komple geyik bölümüne taşısınlar bence, konuyu yanlış yere açmışsın, çok geyik olsun istiyorsan geyik bölümüne aç konularını.
Muhattap olmamış halin bu dimi senin, peki.
Istediğim mesajı da alıntı yaparım, bunda bir sorun görmüyorum, zira sana düzgünce bir soru sordum sen önce onun cevabını ver bana.
Insanlar mesaj yazdıktan sonra dalga geçer gibi random atmam hoş olmuyorda.

Kitai bey o kişinin banlanması bana durduk yere 'pezevenk' demesi idi 'Gavat' farklı tabiri ile

lütfen konu ile alakalı mesaj atınız bilmediginiz konular hakkında epeyce salladıgınız zaten herkesce bilinir bir durum ama lütfen ben hatalıymışım gibi cümleler sarf etmeyiniz iyi günler dilerim

Samuyel bey , yalnız süri hanım durduk yere öyle şeyler diyecek bir kimse değil.
İnsanları tahrik edip sonrada köşenize çekiliyor olabilme ihtimaliniz üzerine düşünebilirmiyiz ?

Merhaba, havayıdişleyenadam kardeşim kimseyi tahrik ettiğimi düşünmüyorum tahrik mesajım yok bulup atarsanız sevinirim 'Bu gurbetçi ne anlatıyor' yazmıştım onuda Kitai'ye itafen yazmıştım isim yok bişey yok oda o mesajımı alıntılayıp bana dedigim şeyleri saydı.. kendisini ban yedikten sonra tek bir cümlesine dair kaale almadım ve adını zikretmedim forumoyunlarında altına dahi yazmadım anlıycagınız. @Havayıdişleyenadam

Bende engelli olduğu için Süreyya olayını bilmiyorum lakin bu forumda saltanatcilar tarafından oldukça sevilirdi. Umarım kalıcı banmamışlardır. Yoksa ağıtlar günlerce sürer.

Zaten şu 'yoksay' butonu geliştirilirse eğer bazı kişileri tamamen engelliyecegim şimdi yoksayıyorsun o senin hala yazılarını görebiliyor.. bu olaya çözüm getirirlerse zaten banlanma mevzusuda olmuyacak kimse kimsenin yazdıgını görmüyecek olacak bitecek @climax

Ama Samoel ben zaten deklare ediyorum. Misal seni yok saydım rizotto, benim için yoksun diyorum.

O da eşek değil bulasmiyor bana

Maalesef, bulaşanlar hala oluyor banlanan kişiyi yoksaysaydım bile o yazdıgımı görücekti ve yine alıntı yapıcaktı küfr edicekdi bana yapıcak bişey yok. konuyu kapatmamız en hayırlısı olacaktır - selam ve dua ile

Merhaba, havayıdişleyenadam kardeşim kimseyi tahrik ettiğimi düşünmüyorum tahrik mesajım yok bulup atarsanız sevinirim 'Bu gurbetçi ne anlatıyor' yazmıştım onuda Kitai'ye itafen yazmıştım isim yok bişey yok oda o mesajımı alıntılayıp bana dedigim şeyleri saydı.. kendisini ban yedikten sonra tek bir cümlesine dair kaale almadım ve adını zikretmedim forumoyunlarında altına dahi yazmadım anlıycagınız. @Havayıdişleyenadam

Yok , ben konuya tam hakim değilim zaten kimseyi kötüleme yada savunma gayretindede olmayacağım sadece forumda bulundugum sure zarfında gözlemledigimi dile getirmek istedim.
Eğer Süreyya haksız ise , haksız olduğunuda dillendiririm ama forumdaki birçok kişi genel olarak tavrını gözden geçirmeli diye düşünüyorum.

Vakit ayırdığın içinde ayrıca teşekkür ederim.

.

Yani siyasal İslamcılar, yani dinciler ( dini kullananlar) yobazdır. İnanan hiç bir kişi yobaz değildir çünkü, inanan dini hiç bir şeye alet etmez.
İslam hayatın bir parçası. Bir müslüman inandığı gibi yaşar. islam sadece Cami de geçmez. Hatayın her alanını kapsar.

Aslında Yozgatlı biriyle evlenirmisiniz diye soracaktı eli çarpmış bilmeyerek böyle bir konu açılmış

ben katiyen yozgatlıyla evlenmem tipim değil Çorum olur Konyalıda olmasın Çatalhöyüklüde makbuldür

Ben bu sorunun yanlış olduğunu düşünüyorum. Hatta böyle bir konu dahi olmamalı forumda . Bu tarz söylemler ahlaki açıdan hoş değil. Gerizekalı biriyle evlenir miydiniz diye sormaktan bir farkı yok. Bu tarz sıfatlar yakışmıyor kimseye

İslam hayatın bir parçası. Bir müslüman inandığı gibi yaşar. islam sadece Cami de geçmez. Hatayın her alanını kapsar.
O insana dindar denilir. Dinci farklı. Yukarıda ifade ettim kavra artık. Dindar dini kullanıp şirket kurup milleti sömürmez, siyasete alet etmez, .......

Geri