Jesse James
Altın Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Seni komple geyik bölümüne taşısınlar bence, konuyu yanlış yere açmışsın, çok geyik olsun istiyorsan geyik bölümüne aç konularını.Sizinle muhattap olmuyorum sizde olmazsanız sevinirim sadece geyiğine bir konu açtım ciddiye alıpta mesaj yazabilirsiniz 2'li muhabbete girmeye gerek yok konuyu kirletmiyelim herkes düşüncesini yazsın veya geyiğini yapsın
ee çok aykırı bir konuysa tabikide raporlayıp konunun kaldırılmasını sağlıyabilirsiniz yönetici kişilere iyi günler dilerim
Kitai bey o kişinin banlanması bana durduk yere 'pezevenk' demesi idi 'Gavat' farklı tabiri ile
lütfen konu ile alakalı mesaj atınız bilmediginiz konular hakkında epeyce salladıgınız zaten herkesce bilinir bir durum ama lütfen ben hatalıymışım gibi cümleler sarf etmeyiniz iyi günler dilerim
Merhaba, havayıdişleyenadam kardeşim kimseyi tahrik ettiğimi düşünmüyorum tahrik mesajım yok bulup atarsanız sevinirim 'Bu gurbetçi ne anlatıyor' yazmıştım onuda Kitai'ye itafen yazmıştım isim yok bişey yok oda o mesajımı alıntılayıp bana dedigim şeyleri saydı.. kendisini ban yedikten sonra tek bir cümlesine dair kaale almadım ve adını zikretmedim forumoyunlarında altına dahi yazmadım anlıycagınız. @Havayıdişleyenadam
Yani siyasal İslamcılar, yani dinciler ( dini kullananlar) yobazdır. İnanan hiç bir kişi yobaz değildir çünkü, inanan dini hiç bir şeye alet etmez.Yobaz:
Dinden uzaklaşmış ve kültür yozlaşması yaşayan kişi.
İslam hayatın bir parçası. Bir müslüman inandığı gibi yaşar. islam sadece Cami de geçmez. Hatayın her alanını kapsar.Yani siyasal İslamcılar, yani dinciler ( dini kullananlar) yobazdır. İnanan hiç bir kişi yobaz değildir çünkü, inanan dini hiç bir şeye alet etmez.
O insana dindar denilir. Dinci farklı. Yukarıda ifade ettim kavra artık. Dindar dini kullanıp şirket kurup milleti sömürmez, siyasete alet etmez, .......İslam hayatın bir parçası. Bir müslüman inandığı gibi yaşar. islam sadece Cami de geçmez. Hatayın her alanını kapsar.
Aklima cok pis seyler geliyor.Nefes alsın yeter.