Stockholm Sendromu
Elmas Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kullanıcı adımı tek bir yerde daha geçirme ne isimsiz laf sokmalarin ergence ne de nick vererek. Çok ciddiyim yapma çok ağlarsın sus artıkAze özel üyeliği garentiledogine göre dagilabiliriz kjkbkbnbmb
Sen beni tehtit mi ediyorsun hayırdır yani ? Elinden geleni ardına koyma hadi bakalımKullanıcı adımı tek bir yerde daha geçirme ne isimsiz laf sokmalarin ergence ne de nick vererek. Çok ciddiyim yapma çok ağlarsın sus artık
Hiç hatırlamıyorum sercem benim de yanlışlarım var sonrasında karşılıklı gönül alma olmuşsa benim için bitmiştir o mesele zaten ama olayı inan hatırlamıyorum hdjsjs aman forum kavgaları klasik. Reele zarar verilmedikçe her kavga çözülürilk geldiğimde herkesle harıl harıl kavga ederken sadece bir kez aze beni terslemisti orduya cevap yazan ben aze bi durdum ve elim gitmemişti olumsuz bişey yazmaya seçilmiş insan mi ne ahaha
kavga konularını bölüyorsun, yapma....... böyle mi konuşuldu içeride?flkgj bir sonraki günün konusuydu bu..........Aze'nin huyudur o.
Beni de çok gömdü, şimdi her saniye övüyo
Bencede .. beni değil gajul u seçmek nedir yaHadsiz
Ya bi dur hemen kavga etme. Benimki bir tahmin kajucum.Hadsiz
Sen hep banlanıyorsun sonra, dur accık :dE tabi eski büyük kavgaları özledin olmazsa açalım bi oturum ? Sjsjs