Yılın Oscar Ödülleri - 2025 Yılın Kavgacı Üyesi

Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aze özel üyeliği garentiledogine göre dagilabiliriz kjkbkbnbmb

• Hehe
Tepkiler: Aze
Azeynen diger üyeyi kamki saniyodum.
Cok cahilim ya.
@Run imdat.

ilk geldiğimde herkesle harıl harıl kavga ederken sadece bir kez aze beni terslemisti orduya cevap yazan ben aze de bi durdum ve elim gitmemişti olumsuz bişey yazmaya seçilmiş insan mi ne ahaha

Son düzenleme:
Kullanıcı adımı tek bir yerde daha geçirme ne isimsiz laf sokmalarin ergence ne de nick vererek. Çok ciddiyim yapma çok ağlarsın sus artık
Sen beni tehtit mi ediyorsun hayırdır yani ? Elinden geleni ardına koyma hadi bakalım

ilk geldiğimde herkesle harıl harıl kavga ederken sadece bir kez aze beni terslemisti orduya cevap yazan ben aze bi durdum ve elim gitmemişti olumsuz bişey yazmaya seçilmiş insan mi ne ahaha
Hiç hatırlamıyorum sercem benim de yanlışlarım var sonrasında karşılıklı gönül alma olmuşsa benim için bitmiştir o mesele zaten ama olayı inan hatırlamıyorum hdjsjs aman forum kavgaları klasik. Reele zarar verilmedikçe her kavga çözülür

• sarılma
Tepkiler: ne
konudan bağımsız stockla jose ikilisine bayıldım ahahajajaja
kürt kedisi dua et bu sene aktif değildim.. yoksa bilen bşlir kaoslar benden sorulurdu. yaşlandım mı ay. senin kaosların tatsız bu arada, güldürmüyo.. biraz daha geliştirmen lazım knk. ama iyi salçasın o yüzden seni yazıyorum @Kürt Kedisi

serçe genel olarak çok terso duruyor sanki selam gardaş desek ense köküme tokadı yiyeceğim gibi tedbirli konuşurum hep kendisiyle :(

bir de son zamanlarda da Kürt kedisi biraz çok agresif bana karşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri