Yılın Oscar Ödülleri - 2025 Yılın Kavgacı Üyesi

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani had bildirilir itinayla..

Arkadaşlar gördüğünüz üzere kaşınan olunca kaşıyorum onun dışında kimseye iliştigimi gördünüz mü ?
:D sana kimse boş yere yapiyorsun demedi bak Aze, sizin banlanmadan sonra bir devrim yaptiğinizi da soyledi. :D

Hakli sebepleriniz olduğundan kimsenin şuphesi yok. Ama tabi kötüye de kotuyle karşilik vermemek de fena fikir degildir :)

• Beğen
Tepkiler: Aze
Haddini bil edepsizliklik yapma ben kimseye küfür etmedim asaglamadim durduk yere de kimseyle kavga etmedim

evet degerlerim uğruna kavgalar ettim yine olsa yine ederim çünkü ben sen değilim.
Sen bana had bildiremezsin. Edepsizlik hakkında uyarı alacağım son insansın. Gerek laf sokmalarin gerek özelden attığın yakisiksiz iğrenç cümlelerine ses etmedim çünkü bir geçmişimiz vardı arkadasligimiz vardı ama hala daha iyi bir halt yemişsin gibi şimdi kendine savunmana da susmam. Ne değerinden bahsediyorsun olay orada saygiydi ve sen onu bile beceremedin o kavgadaki olayı basite indirgeyip değerlerim diye sizlanamazsin. Git kocanla ilgilen sabrımı taşırma kalbini kırarsam daha ayak atamazsın şuraya hadi ikile

Başardın yakında ya yonetimde olursun ya da Özel üye swat sever böyle bana zıplayanlari :) hadi gözün aydin
ya salak ne swatı ne yönetimi umrumda mı sanıyorsun sen benim arkadaşımdın gelip seni düzgünce uyardım bana bile yükseldin yaptığın ayıptı diyorum ayıp bana da o saygı konusuna da haksız olduğunu kabul etseydin çözülecek bir şeydi sen gelip bana özelden saydırdın ses ettim mi etmedim. forumda laf sokup durdun ses ettim mi etmedim ben niye önceden iyi olduğum biriyle niye göz göre göre kötü olmak isteyeyim herkes seninle düşman olmaya çalışmıyor bu mesajı da tüm samimiyetimle yazıyorum ama anlamayacaksın hadi güle güle daha fazla tek kelime etmeyeceğim sen de laf sokma artık rica ederim eski günlerin hatrına biraz saygın olsun bu konuda bari.

Her paragrafta azenin mevki yükseliyor hadi bakalim

• Kahkaha
Morsalkim...hehehe birzacik kavgacilik seziyorum..üstteki üye konusunda firtina gibi savasiyo (cok lowe)
Yorumum latifedir tatli görl

özelden saydırdın
Özel sana saydırmadim tek dediğim şey
"Kemalistlerin sözcülüğünü yapmak sana mı kaldı" geri kalinin az önce buraya da yazdım sildiler hala yazdiklarimin harkasindayim şimdi işine bak hadi

Özel sana saydırmadim tek dediğim şey
"Kemalistlerin sözcülüğünü yapmak sana mı kaldı" geri kalinin az önce buraya da yazdım sildiler hala yazdiklarimin harkasindayim şimdi işine bak hadi
aklın varsa sabrımı taşırma. yazdıklarını ben biliyorum. dağa çık o zaman salak ne burada lak lak ediyorsun hadi bu kadar yürekliysen sanalda faşistlik yapma hadi tüm aileni al çık jdhjsjkshdf hasta mıdır nedir

Silmeselerdi geri yazardım da neyse sen biliyorsun zaten :) çıkarken boşlarını da al hadı yallah

• Kahkaha
aklın varsa sabrımı taşırma. yazdıklarını ben biliyorum. dağa çık o zaman salak ne burada lak lak ediyorsun hadi bu kadar yürekliysen sanalda faşistlik yapma hadi tüm aileni al çık jdhjsjkshdf hasta mıdır nedir
Oha oha çüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri