Yılın Oscar Ödülleri - 2025 Yılın Kavgacı Üyesi

Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konudan bağımsız stockla jose ikilisine bayıldım ahahajajaja
kürt kedisi dua et bu sene aktif değildim.. yoksa bilen bşlir kaoslar benden sorulurdu. yaşlandım mı ay. senin kaosların tatsız bu arada, güldürmüyo.. biraz daha geliştirmen lazım knk. ama iyi salçasın o yüzden seni yazıyorum @Kürt Kedisi
yaa haha gel lütfen bu kadar ara verme sana ihtiyacım var ( staj için) pp

Umarım yılın enleri rankinda kategoriler yazmıyordur :D

Forumda dövüş horozu gibi gezmek istemiyorum kjkgkgkckx

kürt kedisi'ne o kadar profesyonel dediniz, canlı performans gösteriyor dediniz. eee sonuç, duhan geldi uygulamalı gösterdi. liderlik gitti. kürt kedisi çık ve onlara şampiyonun kim olduğunu göster.

Vay be yokluğumda bu ödüle başkaları layık görülmüş.
Halbuki Her sene ben seçilirdim.
Yaşlandık artık

kürt kedisi'ne o kadar profesyonel dediniz, canlı performans gösteriyor dediniz. eee sonuç, duhan geldi uygulamalı gösterdi. liderlik gitti. kürt kedisi çık ve onlara şampiyonun kim olduğunu göster.
Şampiyon belli
Rankimin yanına bu da eklensin istiyorumScreenshot_2025-12-03-21-39-27-720_com.miui.gallery-edit.jpg

:D

Eskiden olsa herkes beni etiketlerdi.. Vay be. Kurt kocadı tabi.:D

@Kürt Kedisi diyorum. Bayrağı almış gidiyor.

"Yangına körükle gelen kül olmayı göze alsın!"

Kizmazsan huri ile tartismalarini begeniyordum
Ruh hastası o kız aga.. Hem benim hakkımda yazma diyip 1-2 saat sonra dolaylı yollardan bana yardırıyordu. Çok değişik ve nesli tükenmiş bir varlıktı. Aramızda değildir İnşallah. Ona laf anlatmak Ali Koç'un Fenerbahçe ile şampiyon olması gibi bir şeydi yani.:D

Ruh hastası o kız aga.. Hem benim hakkımda yazma diyip 1-2 saat sonra dolaylı yollardan bana yardırıyordu. Çok değişik ve nesli tükenmiş bir varlıktı. Aramızda değildir İnşallah. Ona laf anlatmak Ali Koç'un Fenerbahçe ile şampiyon olması gibi bir şeydi yani.:D

: )) onun kafa yapısı ve senin tahammül zorlanmalarin ilgi çekiciydi bayagi evet.

: )) onun kafa yapısı ve senin tahammül zorlanmalarin ilgi çekiciydi bayagi evet.
Kız diye sövmüyordum. Hemcinsim olsa zaten yardıracam. Ben bir yılbaşında 00.00 dan sonra sabaha doğru burada ban yemiştim küfür yüzünden.:D Hangi sene geçişiydi hatırlamıyorum. @Run iyi gırgır yapmıştı o ara.:D

O kız ile anlaşabilen insanı tebrik edecem görsem.:D Ruh hastası ya hu.

Kız diye sövmüyordum. Hemcinsim olsa zaten yardıracam. Ben bir yılbaşında 00.00 dan sonra sabaha doğru burada ban yemiştim küfür yüzünden.:D Hangi sene geçişiydi hatırlamıyorum. @Run iyi gırgır yapmıştı o ara.:D

O kız ile anlaşabilen insanı tebrik edecem görsem.:D Ruh hastası ya hu.
Tatlı atışmaları severim.. deli meli ama özledik huri hanımı.. keşke gelse ahaj.

Tatlı atışmaları severim.. deli meli ama özledik huri hanımı.. keşke gelse ahaj.
Yok aman diyim gelmesin. Baş belası o abicim gerek yok. Olduğu yerde İnşallah mutludur. Burayı mutlu etmesine gerek yok.:D

Buraya oy atamıyorum maalesef.

Sonra dönüp küfür yiyorum, üyelere ve yönetime şikâyet ediliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri