yetisin fotograflar gitmis://

• Kullanıcı Sezen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Images'e girdikten sonra menü'ye bastığında Ayarlar seçeneği çıkıyor mu?
ayarlara girdimde imagesden bu cikiyor

Screenshot_2016_05_02_13_15_13.png

isaretledim.. thumbnails arattim
3 dosya cikti.. 3undede eski resimlerim yok:s:

Yapılacak olan şeyi net bir şekilde söyleyeyim öyleyse.
Bahsi geçen geri dönüşüm programları işine yarar evet ama telefonunun Root'lu olması şarttır. Root nedir:
kral674' Alıntı:
Root telefonunuzun sistem dosyalarının olduğu konuma denir. Burası telefonunuzun ana dizinidir ve telefonun çalışabilmesi için önemli sistem dosyalarını içerir. Telefon satıcıları bu konuma erişimi kapalı tutarlar. Bunun amacı ise acemi olan kullanıcıların sistem dosyalarını yanlışlıkla silmemeleri için bir önlemdir. Burada yapacağımız işlem bu konuma erişimi açmaktır.

Telefonunuzun rootlu hale getirilmesi demek garanti sürecinin sonra ermesi demektir.
Net olarak bir teknik servisten destek almanızı öneririm.

Sezen

easy recovery programını yükle telefonunu pc ye takıp bu programla telefonunu tarat silinmiş dosyaları bulup geri getirebilirsin diye düşünüyorum.

Yapılacak olan şeyi net bir şekilde söyleyeyim öyleyse.
Bahsi geçen geri dönüşüm programları işine yarar evet ama telefonunun Root'lu olması şarttır. Root nedir:

Telefonunuzun rootlu hale getirilmesi demek garanti sürecinin sonra ermesi demektir.
Net olarak bir teknik servisten destek almanızı öneririm.
Allah razi olsun cok ugrastin...

Sezen

easy recovery programını yükle telefonunu pc ye takıp bu programla telefonunu tarat silinmiş dosyaları bulup geri getirebilirsin diye düşünüyorum.

tamam telefonami indirim pcyemi programi.. eve gittigimde yapcam..insallah olur:s:

Allah razi olsun cok ugrastin...

tamam telefonami indirim pcyemi programi.. eve gittigimde yapcam..insallah olur:s:

programı pc ye indirip kur sonra telefonun pc ye bağla programı açtıktan sonra tarama ayarlarından telefonunu seç tarama yapsın silinmiş dosyaları bulabilirse kurtarabilirsin
programın ayarlarını tam hatırlamıyorum

sana bir kaç tane link atıyorum programı nassıl kullanıcağınla ilgili görseller var umarım işine yarar.

Link1
Link2
Link3

Geri