ayarlara girdimde imagesden bu cikiyor
Images'e girdikten sonra menü'ye bastığında Ayarlar seçeneği çıkıyor mu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Images'e girdikten sonra menü'ye bastığında Ayarlar seçeneği çıkıyor mu?
![]()
isaretledim.. thumbnails arattim
Evet, üstteki seçeneği de işaretleyip .thumbnails dosyasını bul bakalım, silinen resimler o dosyada mı değil mi.
isaretledim.. thumbnails arattim
3 dosya cikti.. 3undede eski resimlerim yok:s:
kral674' Alıntı:Root telefonunuzun sistem dosyalarının olduğu konuma denir. Burası telefonunuzun ana dizinidir ve telefonun çalışabilmesi için önemli sistem dosyalarını içerir. Telefon satıcıları bu konuma erişimi kapalı tutarlar. Bunun amacı ise acemi olan kullanıcıların sistem dosyalarını yanlışlıkla silmemeleri için bir önlemdir. Burada yapacağımız işlem bu konuma erişimi açmaktır.
Allah razi olsun cok ugrastin...
Yapılacak olan şeyi net bir şekilde söyleyeyim öyleyse.
Bahsi geçen geri dönüşüm programları işine yarar evet ama telefonunun Root'lu olması şarttır. Root nedir:
Telefonunuzun rootlu hale getirilmesi demek garanti sürecinin sonra ermesi demektir.
Net olarak bir teknik servisten destek almanızı öneririm.
Sezen
easy recovery programını yükle telefonunu pc ye takıp bu programla telefonunu tarat silinmiş dosyaları bulup geri getirebilirsin diye düşünüyorum.
Allah razi olsun cok ugrastin...
tamam telefonami indirim pcyemi programi.. eve gittigimde yapcam..insallah olur:s: