yetisin fotograflar gitmis://

• Kullanıcı Sezen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
bu sabah dun cektigim dugun resimlere bakim dedim oda ne.. sadece onlar vardi gallery im de.. OMG.. yuzlerde resmim vardi cektigim lan ya biri sildi yada sapuk bisey oldu cep tel.da gitti

Samsung A5.

hicbiri umrumda degil ama Rahmetli dedecigimden kalan son anilarimiz anilari vardi.. onlara ulasmam lazim.:s:

nasil oluyr boyle bisey.aciklamasibi lutfen bilen yazsin

yada recovery mumkunmu pcde oldufu gibi

yardm edin:s:

Telefonun yedekleme alıyor mu
otomatık yedekle seceneg aktıfse

googlehesabından yedegı ceker resımlerı alırsın

Samsung A5 telefonunuzda, Dosya Yöneticisi menüsü var mı? Yoksa Google Play Store'dan indirebilir misiniz? Bir bakalım.

işte yedekleme açmamanın sonuçları.
umarım kurtarabilirsiniz
androidden anlamıyorum anlasaydım yardımcı olmaya çalışırdım

ayarlarim ingilizce .ne yazim play store a:bekle

offff :s:

Hafıza kartından silinmişse eğer fotoğraflar recocery programları ile şansını deneyebilirsin ben hdd deki silinen verilerimi bu şekilde bir çok kez kurtarmıştım. Belki işe yarar.

onlarca insana olmus ..bu linki vermisler yani evet boyle bisey var ve pcye baglarsan recovery olur

Recover lost data from Samsung Galaxy A5, A3 | Samsung Galaxy Recovery

tavsiye ettin recovery prog varmi.. bu nasil sakat iş:liv:

Adını tam hatırlamıyorum ama bakıp söylerim sana kullandığım recovery programını. Veri kurtarmaya başlamadan önce hafıza kartını kullanmamaya çalış çünki kaybolan verinin üzerime yeni veri yazılırsa kaybolanı da kurtaramıyorsun.

Sezen tlf da son silinenler bölümü yok mu ??

Kurtaramazsan çok kurcalama tamamen silinmeden tel.nu aldığın yere götür onlar anlar.

Sezen tlf da son silinenler bölümü yok mu ??

Kurtaramazsan çok kurcalama tamamen silinmeden tel.nu aldığın yere götür onlar anlar.
iste bende bunu dusunuyom.. pcde birsey sildinmi cop kutusuna gider

ama telde geri donus olmadan gifiyo galuba... my files a baktim ordsn fotolara girdim ordada yok

resmen silinmisler.. aldigim yer alman ve tam domuz.. zaten bu tel 1 senelik ve 1ci ayda ariza cikarttu..annemlerle abdde konustumda hep ses gidiyordu.kendi kendine kapaniyir

3kere samsunga yolamislar format atip geri verdiler...Alpha serisi berbat

seneye galaxy kesinlikle:uykucu:

My Files'teyken DCIM dosyasını görüyor musunuz?
Screenshot_2016_05_02_13_06_08.png

Geri