Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
haha öyle görünüyor gerçekten ama elbette öyle değil.. aktif olduktan sonra forumun el değiştirdiğini fark ettim ve üzüldüm, günahımı alıyorsun... :dForumda aktif olmak icin benim gitmemimi bekliyordun sende yoksa AshrielTesekkur ederim hosbulduk, degerli varligini forumdan esirgmemen dilegiyle.
başkan hoşgeldin.
Hoş geldin X
Hoş Geldiz.
Herkes gibi siz de hoş geldiniz. İyi forumlar.
haha öyle görünüyor gerçekten ama elbette öyle değil.. aktif olduktan sonra forumun el değiştirdiğini fark ettim ve üzüldüm, günahımı alıyorsun... :d
ben simdilik buralardayım kısmetse, sen de kaybolmazsın umarım.
Merhaba abi hoş geldin. Bana üyeliği silmeyecegim ara ara gelirim demiştin beni kandırdın o yüzden şu an seninle konuşmuyorum....hoscakal... Seni görmek güzel buralarda tekrardan (:
merhaba, hoş geldiniz tekrardan.
selamlar.
Hoş geldin X.
Batı cephesinde yeni bir şey yok bu arada. Her şey bıraktığın gibi. Ha.., Klaus adını değiştirmiş.
Hoşgeldin reyiz ayrıca niye gittiysen bizde senin dostlarınız bir zaman hatta çoğu zaman aynı ortak nokta için mücadele ettik . Açtığın zamanlarda falan üye olmuştum. Gitmene üzülmüştüm. Neyseki geldin sevindim .
aaa arkadaşlar üyeliğimi sildirmeyeceğim ara ara uğrarım dedikten sonra üyeliğini sildiren x gelmiş... sebepleri okudum bu arada, sadece öyle taş atasım geldi.
hoş geldiniz x beey.
ben zaten dediğim gibi okudum, sadece öyle bi laf atasım geldi. niyetini de sebebini de anladım yoksa.Uyeligimi sildirdigim icin bana duygusal tepki gosteren arkadaslarin hepsi kendince hakli, sevip deger vermeseler gonul koymazlardi diye dusunuyorum, sagolsunlar.
Sebebini izah etmeye calistim elimden geldigince, yapilmasi gereken birseydi yoksa kendi kurdugum o kadar emek verdigim her mesaji benim icin ayri ifade eden bir uyeligi sildirmezdim inanin. Ne olursa olsun duygusal bir bag kurmustuk bu platformla. Birazda benim acimdan bakarak empati yapsak keske ^-^
Hosbulduk dostum, cok tesekkurler.Willkommen!
ben zaten dediğim gibi okudum, sadece öyle bi laf atasım geldi. niyetini de sebebini de anladım yoksa.
hayır bi de bunu belirttiğim halde empati yapmayan ben mi oldum... neyse ben üstüme alınmıyom, empati yapamayanlara gelsin bu mesaj sayemde bi taş daha atılmış oldu :F
ya hahaha x bey teşekkür ederim nazik düşünceniz için. benimki minik bi taştı, öylesine. siz de bana gül yerine taş atmaya kalktınız gerçi.... hadi onu da ben atayım tamam tamam.Senin nazik ve kibar ellerine tas degil gul yakisir Melis hanim. ^-^
ya hahaha x bey teşekkür ederim nazik düşünceniz için. benimki minik bi taştı, öylesine. siz de bana gül yerine taş atmaya kalktınız gerçi.... hadi onu da ben atayım tamam tamam.![]()
Hoş geldin güzel insan (:
Banlama yetkin yoksa hoş geldin
Bi ara forumda adam kalmamıştı lakin