Yeniden Merhaba Arkadaslar

• Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
İbrahim abi hoşgeldin.

Saygideger kardesim hosbulduk, seni yeniden gormek cok guzel :)

eski sahip gel buraya sarılalım

Plesk bugune kadar sana soylemedim ama bu platforma ciddi emeklerin var, foruma en cok emek veren uyelerimizden birisin. Karsilama mesajin benim icin cok anlamli ve ozeldi. Tesekkur ederim, hosbulduk tekrar :)

@yeLda @Sezen görünce çok mutlu olacaklar.

Degerli dostum, sagolasin her zaman @yeLda ve @Sezen ‘in selamlarini ilettin bana. Ikiside benim icin cok kiymetli dostlar. Onlarida ozledim ne yalan soyleyeyim.

ozledin hepimizi degil mi? hos geldin :emoji_raising_hand:

Hosbulduk @Thalassa hanim. Dizilerin yeni sezon konularinda yorumlarini okumayi iple cekiyorum. Tesekkur ederim.

Hoş geldin dostum, seni tekrardan görmek güzel.

Mazlum, senin gibi bir arkadasi tanidigim ve istifade ettigim icin kendimi ozel ve degerli hissediyorum, cok tesekkur ederim.

Seni tekrar aramızda görmekten sevindim, hoşgeldin X

Hocam ozellikle tarikat ve cemaatler ile alakali bir kitap yazmanin vakti geldi artik. ^-^ Hosbulduk, cok tesekkur ederim.

Hoş geldiniz, sizi yeniden aramızda görmek çok güzel...

Merhaba @GüLARZU forum yonetiminde hala aktif olarak bulunman cok kiymetli, bugune kadar foruma yaptigin katkilardan dolayi kendi adima tekrar tesekkur ederim, hosbulduk :)

Hosbulduk @döngüsel hanim tesekkur ederim.

Hoşgeldin X bey..

Hosbulduk hemserim, birakirken bir daha girdigimde seni evli olarak gormeye niyet etmistim. ^-^ @Xasthur ‘a da selamlar.

bu kadar sevişme yeter, şimdi gerçekler

: )

"Bir insanın müteaddit şahsiyeti olabilir. O şahsiyetler ayrı ayrı ahlâkı gösteriyorlar. Meselâ, büyük bir memurun, memuriyet makamında bulunduğu vakit bir şahsiyeti var ki, vakar iktiza ediyor, makamın izzetini muhafaza edecek etvar istiyor.

ALINTI

Elimden geldigince bulundugum konuma gore davranmaya calistim, dogrudur yanlistir her zaman elestirme hakki bakidir. Maalesef bazen insan istesede istedigi gibi sorumluluklarindan dolayi davranamaz.

hoşgeldin patron. seni yeniden görmek güzel ^^

Merhaba Fernando, seni gormekte guzel gercekten, Hosbulduk cok tesekkur ederim.

Ayrıca konuda geçtiği için ekleyeyim. Depremin merkez üssünde yer alan biri olarak yardım etmek isteyen varsa ihtiyacı olan kişilere yönlendirebilirim. Evi yıkılmış, ailesini kurtarabilmiş ama tüm eşyaları kullanılamaz hale gelmiş tanıdığım var. Şahsi olarak maddi destekte bulunmuş olsam da yeterli olmadığını biliyorum. El atmak isteyen varsa dm de atabilir, buradan da yazabilir.

hosgeldin X bey seni yeniden aramızda görmek güzel :emoji_penguin:

Klaus, eski nickin sana daha cok yakisiyordu :) Hosbulduk sagolasin, tesekkur ederim.

Ayrıca konuda geçtiği için ekleyeyim. Depremin merkez üssünde yer alan biri olarak yardım etmek isteyen varsa ihtiyacı olan kişilere yönlendirebilirim. Evi yıkılmış, ailesini kurtarabilmiş ama tüm eşyaları kullanılamaz hale gelmiş tanıdığım var. Şahsi olarak maddi destekte bulunmuş olsam da yeterli olmadığını biliyorum. El atmak isteyen varsa dm de atabilir, buradan da yazabilir.

Bu konuda kisa bir sure icersinde forum uzerinden muhakkak birseyler yapmamiz gerektigini dusunuyorum.

Ibrahim abiiiiiiiiiii... hg... . ....

Ekli dosyayı görüntüle 76882

Canim kardesim hosbulduk, cok tesekkur ederim.

Merhaba Arkhe, hosbulduk tesekkur ederim.

forum satildi diye gelmistim keske gelmeseydin

Forumda aktif olmaya başladığımda forumun satıldığını öğrenince çok şaşırmıştım. seni yeniden görmek güzel, hoş geldin :)

Seni yeniden gördüğüme çok mutlu oldum X, hoş geldin.

Forumda aktif olmaya başladığımda forumun satıldığını öğrenince çok şaşırmıştım. seni yeniden görmek güzel, hoş geldin :)

Forumda aktif olmak icin benim gitmemimi bekliyordun sende yoksa Ashriel :) Tesekkur ederim hosbulduk, degerli varligini forumdan esirgmemen dilegiyle.

Seni yeniden gördüğüme çok mutlu oldum X, hoş geldin.

Yelda hanim, selamlarini iletti her zaman Lefty sagolsun, cok tesekkur ederim hosbulduk. Bu arada ayin degil yilin yildizisin her zaman.

Geri