Yeniden Merhaba Arkadaslar

• Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Merhaba arkadaslar,

Oncelikle Ulkemizin icinde bulunduğu bu zor zamanlarda depremden dolayi hayatini kaybeden tum kardeslerimize Allah rahmet eylesin. Umarim bizlerde ircforumlari ailesi olarak en kisa zamanda bir yardim kampanyasi baslatir, ufacikta olsa oralara hepberaber forum adinada destek verebiliriz (Sahsi destegini esirgemeyen herkesten Allah razi olsun)

Malum forumdan yaklasik 5 ay once kendime ozgu sebeblerimden dolayi ayrildim, bu surecte irtibatini koparmayan, arayip soran selamlarini gonderen basta @Lefty ve @Swat olmak uzere butun arkadaslarimiza tesekkur ederim.

Acikcasi yeni yonetim geldiginde golge etmek istemedim kendilerine gore aksiyon almak isteyebilirler, farkinda olmadan bazi seylere engel olabilirim endisesi vardi.

Artik yonetim ve isleyis anlaminda bazi seylerin oturdugunu dusunuyorum, hem platformun kurucusu olarak verdigim emeklerden hemde sevdigim saydigim sozune itimad ettigim arkadaslarimizin daveti uzerine tekrar uyeligimi aktif etti dostlarimiz sagolsun.

Vaktim elverdigi olcude bende bir uye olarak bundan sonra elimden geldigince tekrar katki saglamaya calisacagim.

Hepinize cok selamlar, sevgiler, saygilar.

Hoş geldin.
Seni yeniden burada gördüğüme çok mutlu oldum. Bizlerin irtibatı sürse de forumda olmandan her zaman için çok daha mutlu oluruz.

• Beğen
Tepkiler: X
tekrardan hoş geldin abi baş tacısın her zaman

Omer kardesim insallah bu platformu senin onderliginde cok daha iyi yerlerde goruruz, destekcinim her zaman.

Hoş geldin seni tekrar görmek güzel .

Dogu, kalp kalbe karsidir saygideger dostum, hosbulduk cok tesekkur ederim.

Hosbulduk Nur cok tesekkur ederim.

yeniden dönmene sevindim, hoş geldin

Hosbulduk Psinoza, cok tesekkur ederim. Degerli yorumlarini burdan esirgememen dilegiyle.

Seni yeniden burada gördüğüme çok mutlu oldum. Bizlerin irtibatı sürse de forumda olmandan her zaman için daha çok mutlu oluruz.

Canim kardesim hosbulduk, cok tesekkur ederim. Seviliyorsun.

üyeliği sildirmen sürpriz olmuştu, sevindim gelmene. hoş geldin boss. bak bakalım değişmiş miyiz yokluğunda… (evlenmedim)

Hosbulduk saygideger dostum, sagolasin.

Emara hanim yine isil isil, yine pozitifsiniz. Tesekkur ederim hosbulduk.

Hoş geldin abi, seni yeniden görmek çok güzel

iba aramizda ne olursa olsun kardesligimiz baki biliyorsun, cok tesekkur ederim kardesim benim hosbulduk varolasin.

Parlayan isiginizdan klavyenin harflerine basamadim hanimefendi. ^-^ Hosbulduk, @Fernando yada selamlar, sevgiler .

Bu hosgeldin cok degerli benim icin, tesekkur ederim. Hosbulduk, sagolasin.

üyeliği sildirmen sürpriz olmuştu, sevindim gelmene. hoş geldin boss. bak bakalım değişmiş miyiz yokluğunda… (evlenmedim)

Forumun Stari olarak seni ayri etiketliyorum Cansu. Uyeligimi sildirme sebebim tamamen yeni yonetimin onunu acmak istedigim icindi. Bizden dolayi alacaklari bir karar olursa zor durumda birakmak istemedim. Bir sure yeni yonetimin oturmasi icin bunun iyide oldugu kanaatindeyim. Sagolsunlar vefali insanlar olduklari icin bizi uzecek kalbimizi kiracak hicbir aksiyon almadilar burdan tekrar @Swat a tesekkur ederim bu konuyla alakali.

Demek ki bekar bir insan olarak daha TR’ye katacaklarin var, dur bakalim seninde siran gelir elbet. Hosbulduk , cok tesekkurler.

Geri