Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Canın sağ olsun. Niye ki demeyecem.Seni beğenmedim
beni bu menşından çıkarın..........
Forum oyunlari gözbebeğimiz yaCanın sağ olsun. Niye ki demeyecem.![]()
Benim de 3. İkimizin arası birini istiyor…Benim ilk harfim A ben olurum o halde....
Aman aman ben uğraşamam bunlarla kdjdjdDaha önceki tecrübelerini de düşünürsek benim adaylarım @Nyctophilia ve @angie olurdu
İkimizi de istiyor olabilir...Benim de 3. İkimizin arası birini istiyor…
Anlıyorum, kendince haklı da olabilirsin. Anlatmak istediğim; daha elle tutulur, her yaş grubuna hitap eden oyunlar olursa daha iyi olur. Bu şahsi düşüncem. Bu arada, hangi dil olursa olsun çok iyi ve yerinde kullanacağına dair içimde bir his var.Forum oyunlari gözbebeğimiz yabirde ben Türkçe iyi yazamıyorum napim şimdi gideyim mi jhkhjvjg
oha konuyu yönetici açmış bi de ne oluyor ya bir gün girmedim be....Evet arkadaşlar yeni bir yönetim oluşturulması durumunda adaylarınız kimler olurdu kimleri görmek isterdiniz.
BööööööööBenim de 3. İkimizin arası birini istiyor…
Nabız yoklaması yapıyorum Aze hanımcım mlflflfloha konuyu yönetici açmış bi de ne oluyor ya bir gün girmedim be....
Reis de hep bize soruyor sözde ama gene de kendi bildiğini okuyor ülkeyi yönetirken xdNabız yoklaması yapıyorum Aze hanımcım mlflflfl